Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Art Deco Og Arkitektur I Disneyland Paris

dsc_0026_2Det er overalt! Den futuristiske, maksimalistiske og super dekorative art deco. Det er en sand fornøjelse, for en design elsker som mig. Hvis man skulle se samme mængde af arkitektur skulle man rejse store dele af verden rundt, eller bare være heldig som mig og tage til Disneyland Paris. Det er virkelig en fed oplevelse bare at gå og kigge på de fascinerende bygninger og rides som parken huser. Og det er fuldstædig som at rende rundt på et enormt filmsæt hvor ALT er gennemført, helt ned til mindste detalje.
dsc_0025_2
Tjek lige en indgangsfacade! Det ser altså for sygt ud – især i virkeligheden. Det var i dette monster tempel at vi oplevede Jedi Training Academy..
dsc_0009
Her ses indgangspartiet til den store Armageddon special effects spectacular, dog mindre nedtonet i udtrykket sammenlignet med andre facader i parken.
dsc_0008
Det store stunt-motor-show, som vi desværre ikke kunne opleve, da det var en tand for koldt til at sidde ned udendørs i 30 min.
dsc_0006
Den sindssyge Rock’N’RollerCoaster selvfølgelig inspireret af Aerosmith, godt jeg ikke skulle prøve den.. phew!dsc_0024Igen et super eksempel på den overdådige udsmykning der hersker overalt i Disneyland Paris. Her er det loftudsmykningen i en helt normal diner, som lige er blevet opgraderet til en hel Michaelangelo-inspireret-art deco-vintage-kollage.. wow!dsc_0030Mere art deco, her den største og mest imponerende Disneyland shop af dem alle.. World of Disney!dsc_0033Tjek lige en lækker butiksindgang/kæreste.. (Dubai har ringet, de vil gerne have deres nødudgangsfacader tilbage)
dsc_0034Loftudsmykning inde i Disneyshoppen.. ALT er gennemført og ALT er overvældende..
dsc_0047
Se her.. de store interior oplevelser bliver bare ved og ved. Her er vi gået ind i lobbyen på det mondæne Disneyland Hotel, hvor alle de søde Disneyfigurer render rundt om gemmer sig, når det bliver FOR koldt ude i parken.dsc_0038_1Jeg ved sq snart ikke hvem der er mest cute på det her billede.. Nadia, eller Æsel 🙂dsc_0007Når jeg sagde der var koldt, så mente jeg det… -14 grader den ene dag! Så selvom solen skinnede fra en skyfri fransk blå himmel, og ingen vind rørte på sig, så var der stadig et seriøst lag frost på køleren af den klassiske yellow cab…
download_20170119_165436Så derfor var det godt at vi havde hætterne på, og hinanden til at holde os varme med <3 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

En Star Wars Oplevelse For Livet

dsc_0017Om mine forventninger til Disneyland Paris’ opsætning af Star Wars: Season of the Force blev indfriet? Det kan du i dén grad skrive under på. Jeg så “Stormtroopers March”, “First Order March”, “Star Wars: A galaxy far, far away show”, det imponerende aften-lysshow projekteret op på det enorme Hollywood Tower, “A Galactic Celebration” og på den sidste dag oplevede jeg noget jeg selv ville ha’ givet min højre hånd for at have deltaget i.. nemlig “The Jedi Training Academy.”

Jeg tror nok lige det har været en oplevelse for livet, og jeg kunne blive ved med at poste billeder af den skønne park og de utrolige events og shows.. vil blot anbefale ALLE der har hang til at opleve den magiske verden fra film, animationsfilm og gamle tegneserielegender, at tage et par dage til Disneyland Paris og oplevede den barnlige magi opsluge en 🙂
dsc_0009_1En Stormtrooper nedstirrer min kæreste Nadia under First Order March
dsc_0005_1First Order March finale
dsc_0012 dsc_0014_1Star Wars: A galaxy far, far away show. I baggrunden ses det enorme Hollywood Tower som bliver brugt som lærred til det store lysprojekteret aftenshow “A Galactic Celebration.”
swhtEt lille udsnit af de mange super flotte billedescenarier som blev blæst op på The Hollywood Tower under det store aftenshow “A Galactic Celebration.” Shiiit, det var vildt!
dsc_0012_1Jedi Training Academy (os mig, os mig, os mig..)
dsc_0022_1Jedi Training Academy, hvor selveste Darth Vader uventet dukker op, for at give de unge Jedier et tilbud som de ikke kan sige nej til.. come join the dark side..
img_8097
Og somom at ALT ovenstående ikke var nok, så mødte jeg lige en ægte Jedi Master i den ene diner hvor vi spiste. Ikke nok med at The Force var MEGET stærk hos denne Jedi Master, så var han også MEGET skrap til at snitte ansigtsrelieffer ud i vandmeloner… tro på at jeg var imponeret og spurgte mange gange ind til om jeg ikke kunne blive hans nye Padawan 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Fik Min Stormtrooperselfie Men..

dsc_0014Den første dag i Disneyland Paris var packed! Jeg havde sat næsen op efter en selfie med en ægte Stormtrooper og efter noget heftig Jedi-diplomati fra min kæreste, Nadias side, blev de prominente Stormtroopers informeret om hvilket stykke Rebel Scum der havde fået æren af at få taget en vaskeægte selfie med de ikoniske og notoriske hvide robotter.
dsc_0015_1Nadia bliver nemlig trukket til side af to Stormtroopers og krydsforhørt omkring hendes kendskab til en hemmelig tilstedeværelse i Disneyland..
dsc_0022Da Nadia ikke helt er med på hvad den hemmelige tilstedeværelse i Disneyland skulle være, bliver den ene af de to Stormtroopers lidt forvirret og trækker “I-guess-she’s-not-the-rebel-spy-kortet”..
dsc_0021Det får den ene af de to Stormtroopers til at bløde lidt op og kækt bliver hele “rebel-scum-situationen” vendt til en anden, mere charmerende approach..
dsc_0020Pludselig bliver Stormtrooperen helt flirtende med Nadia – og da hun med ypperste Jedi-diplomati får forklaret at det ikke er hende der skal have den eftertragtede selfie, men hendes kæreste, bliver situationen pludselig en helt anden..
mms_20170121_052504Tadaa! Jeg får min ønskede selfie, ikke bare med én, men hele TO Stormtroopers! Det er ikke bare for fedt, det er mega, mega, MEGA FEDT! Jeg tror nok lige at jeg kan takke de højere magter for at The Force var med Nadia og jeg, ellers var vi måske blevet eskorteret med til Dødsstjernen for at bliver krydsforhørt af selveste Darth Vader eller Kejseren!

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Magiske Disneyland Paris

dsc_0008_2-effectsHvor starter man henne, på en rejse der har givet en mange oplevelser? Jeg tog til Disneyland Paris KUN med fokus på at jeg skulle opleve en masse Star Wars relaterede events, shows og happenings. Og inden jeg fik set mig om var jeg fuldstændig bjergtaget og fanget af den magiske stemning der hersker overalt i parken, som latent feng shui, uden at det på nogen måde virker påtaget eller anmasende.
dsc_0007_2Her ses det store mondæne Disneyland Hotel der samtidig fungerer som indgang til den ene af de to hovedparker i Disneyland Paris. Hotellet huser alle de klassiske Disney figurer og går man igennem porten til Disneyland Park vil man opleve en fuldstædning idyllist lille cowboy-lignende landsby med det store Disney slot liggende majestætisk for enden af den lille landsby.
dsc_0037_1Foran indgangen er der et smukt parkareal med flotte stier, vandbassiner og små grønne inddelinger. Det hele gør et stort indtryk på en, og min kæreste og jeg kunne ikke andet end at blive suget med ind i den romantiske stemning.
dsc_0033_1Efter at have gået rundt i diverse temaparker (Discovery, Adventure, Fantasy) gik turen videre til Disney Studios, der mest beror på attraktioner bundet op på store film og episke fortællinger.
dsc_0028_1Indgangen viser en Mickey Mouse i Fantasia outfit og inde bag den store gennemgang kommer skaberen selv til syne..
dsc_0025_1Walt Disney i egen høje person, flankeret at den måske mest karakteristiske Disney figur Mickey Mouse. Lissom i Disneyland Park, er ALT opsat og indrettet til arkitektonisk perfektion og det samlede indtryk af begge parker er intet andet end fantastisk. Man får helt utroligt mange indtryk ved at bare gå rundt i Disneyland som to voksne.. HELT UDEN BØRN 🙂
dsc_0041Går man ud af de to parker (Disneyland Park, Disney Studios) og tilbage til de mange hoteller der ligger uden for de to parker, vil man gå igennem den såkaldte Disney Village. Her kan man som alle andre steder shoppe sig selv sønder og sammen i alverdens Disney merchandise, men selvom der er Disneyshops næsten over alt, går det ikke hen og bliver for meget. Alle butikkerne er nemlig indrettet forskelligt, og der er som alle andre steder i parken kælet for alle detaljerne.
dsc_0043Disney Village har også en masse smukke syn, som her hvor solen smukt reflekterer sine varme stråler ned over vandspejlingen. Det var rigtig koldt, selvom solen gjorde alt for at holde os varme, så de mange flotte syn var helt igennem med til at tage fokus fra kulden…
dsc_0044Her kan man se vejen ned til vores hotel Disney’s Sequoia Lodge. En super smuk rute og en perfekt afslutning, når man kold og fuld af indtryk ville tilbage på hotellet og modtage det store varme kram fra receptionens og lobbyens levende pejs.

Det kan på det VARMESTE anbefales at tage til Disneyland Paris som venne- eller kærestepar. Det er en utrolig stor oplevelse der vækker en masse smukke minder fra ens barndom. Måske er min generation endnu mere modtagelige for den søde Disney magi end vores børn, for min kæreste og jeg var begge enige om at vores piger på 4, 8 og 10 år nok ikke ville kunne sætte lige så stor pris på alle de små detaljer som parken gemmer på. Man kan sagtens gøre det til en romantisk tur og der er ingen grund til at bruge unødigt mange penge på at bo på de mest mondæne hoteller inde i parkerne. Niveauet levede til fulde op til mine behov og forventninger ved de 3-stjernede hotel Sequoia Lodge.

Disneyland Paris leverer varen og Walt Disneys ånd og tro på den magiske verden, kun med fantasien som begrænsing, kommer til fuld flor selv her i 25 året for den magiske park!

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Satser På En Stormtrooperselfie

_dsc3080
Onsdag den 18. januar tager jeg afsted til Disneyland Paris for at opleve den store galaktiske event: Season of the Force. Jeg har altid været stor Star Wars fan og jeg satser stærkt på at få en selfie med en af de legendariske Stormtroopers. Om det bliver en hvid eller sølv, gør ikke den store forskel 🙂

Tjek lige programmet som min kæreste og jeg skal opleve:

Onsdag den 18. januar:
·         9.30: Ankomst til Disney’s Sequoia Lodge.
·         11.50: Stoormtroopers March
·         12:00: Frokost
·         16:55: First Order March / Show
·         17:05 Star Wars: A galaxy far far away show
·         18:45: Aftenshow/ A Galaktisk hyldest
·         19.30: Aftensmad

Torsdag den 19. januar:
·         7.30 to 11.00: Morgenmad på hotellet
·         11.45: Jedi Training Academy: Disneyland Park
·         12.30 Frokost

Derefter hjemrejse til København!!! Jeg glæder mig for VIIIIIILDT til Jedi Training Academy 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Skal Opleve Star Wars I Disneyland Paris

#DisneylandParis #SeasonOfTheForce ©Disney
#DisneylandParis #SeasonOfTheForce ©Disney

Hold. Nu. Kæft. Jeg er sørme blevet inviteret til Disneyland Paris for at overvære premieren på den nye Star Wars attraktion: Season of the Force. Jeg har KÆMPE optur over det og jeg har ingen anelse om hvad det er. Det eneste jeg har fået oplyst er nedenstående teaser som ikke giver andet end store, store forventninger:

https://youtu.be/Sp_q1MtagOw

Er det ikke bare for villo!? Det bliver the shit – og jeg glæder mig SÅ meget til at skrive om det. Så spænd hjelmen og prepare for lightspeed her på DILF Bloggen! 2017 du starter for vildt!

Kategorier
Rejse Sponsoreret

Gør Det For Mor

spies_do_it_for_mom_siteJeg syntes fanme at Spies har ramt hovedet på sømmet med deres nye kampagne Do It For Mom. Det er godt nok modigt og ikke mindst originalt at lave en SÅ anderledes og humoristisk kampagne, med SÅ anderledes et tvist.

Man skal tænke på at alle reklamefilm er startet med en kreativ idé, der så er blevet fremlagt for en kreativ chef, der så har godkendt idéen og først derefter skal den præsenteres for kunden. Hvis kunden så ikke er tilfreds, ja så starter processen bare forfra. Normalt er der ALT for mange reklamer, der lider under, at det fra starten VAR en god idé, men efterfølgende er blevet amputeret så meget igennem processen af godkendelser fra diverse instanser at den til sidst kun er en sløj, sølle skygge af sit originale jeg.

På baggrund at dette, er jeg enormt positivt overrasket over Spies’ nye reklamefilm og kampagne, det er fanme sjovt at tage teten fra boligmarkedets forældrekøb over i rejsebranchen, for at skabe større chance for lidt erotik og dermed et muligt afkast af fremtidige potentielle børnebørn. Det bedste ved det hele er faktisk, at reklamen er baseret på faktuelle tal, om at vi ikke laver nok børn og det syntes jeg faktisk er ret så interessant at kunne vende til en kommerciel vinkel,  læs selv her:


I hverdagen dyrker vi i gennemsnit sex 2 gange om ugen, men på ferier får den ekstra gas, og gennemsnittet stiger til 3,1. For de unge mellem 18 og 25 år rammer gennemsnittet 4,6 på ferier mod 3,0 gange på en almindelig uge, mens de 40 til 45-årige må nøjes med 2,6 mod 1,7 på en almindelig uge.


24 % af dem, hvis partner dyrker motion angiver, at deres partner er væsentligt mere attraktiv, efter han/hun har dyrket motion. 28 % angiver, at partneren er en smule mere attraktiv efter motion.


32 % af dem, der dyrker motion på en almindelig uge, angiver, at fysisk aktivitet giver dem mere lyst til sex. Især gælder dette for mænd (34 %) og for unge mellem 18 og 25 år (37 %).


Til gengæld svarer 45 % at de gerne så, at deres partner dyrkede mere motion. Det er især mændene, der mener, at deres bedre halvdel burde komme i gang (52 %).


28 % af dem, der dyrker motion på en almindelig uge, har haft sex umiddelbart efter, at de har dyrket motion eller sport. Dette gælder især for mænd (35 %) og for de unge mellem 18 og 25 år (41 %).


Gør mig en STOR tjeneste og kom med din mening om reklamen, se den hele og giv mig et kort eller langt svar – du kan se filmen lige under billedet af den triste mormor..
spies-travel_do-it-for-momStakkels mormor, hvad skal hun dog gøre for at få nogle børnebørn, Spies har svaret..

Sponsoreret af Spies

Kategorier
Rejse Sponsoreret

Søde Aftaler Til Dig

SweetdealKender du det, at en udflugt med ungerne pludselig løber op i en små 500,- eller man må udskyde de små oplevelser eller selve ferien til næste år? Nu prøver jeg at hoppe med på Sweetdeal-vognen og har tilmeldt mig deres nyhedsbrev. HVIS jeg er mega heldig kan jeg vinde en rejse for to til Thailand i 14 dage – jo, tak det gad jeg fanme godt! Kunne godt tænke mig at høre om DU kære læser har nogle erfaringer med Sweetdeals? Har du prøvet det og hvad syntes du? Anyway, jeg har tilmeldt mig her så jeg kan få søde aftaler lige ind i indbakken.. og så begynder jeg allerede at pakke den store kuffert, hvis jeg skulle være så heldig at vinde en tur til forunderlige Thailand.
o-THAILAND-BEACH-facebookIhh, jeg gad godt at ligge på den strand og tage en morfar..

Indlægget er lavet i samarbejde med Sweet Deal

Kategorier
Rejse

Artsy Fartsy Roadtrip 2

DSC_0795Efter at have oplevet og set en masse unikke værker (læs indlægget her), var det blevet tid til at bevæge sig opad mod den måske største attraktion i ARoS, nemlig regnbue panorama cirkelgangen, med den smukke 360 graders udsigt ud over smilets by. Lige inden trappen til toppen fandt vi et særligt spejl med en masse runde spejlelementer. Det vendte op og ned på det hele og hvis du ser godt efter kan du sagtens se os i de små kugler..
DSC_0783 Derefter begyndte opstigningen til toppen og den smukke udsigt. Vi var heldige med vejret og at der ikke var så mange mennesker – og sikke en syn det var at gå rundt bag de farvede glas og beskue Aarhus..
DSC_0793Næsten alle tager billeder af udsigten, arkitekturen og værket og det er altså også en simpel genial installation som pryder toppen af ARoS, det er virkelig også et MUST at opleve denne happening..
DSC_0796Som du kan se her, var der bestemt ikke mange mennesker på den ellers solbeskinnet dag, så vi var meget heldige med vejrforholdene..
DSC_0799Der blev taget billeder den ene vej.. DSC_0801Og den anden vej fra..
DSC_0798Og så lige fra den ene vej igen, men vi var ikke de eneste der tog billeder. Vi spottede lige to ældre damer som stod nede på terrassen og tog en moderne selfie af dem selv, SÅ skønt at se..
DSC_0806Er det ikke bare skønt? Efter at vi begge havde taget et panorama billede med mobiltelefonerne, skulle vi også ud på terrassen og have lidt frisk luft inden vi skulle ned og se Den store dreng aka Boy og så selvfølgelig finde den tissende kone i vinglas..
received_948350681852993Nadias panorama billede blev bedst, så det er hende der skal have æren for dette fotografiske mesterværk..
DSC_0787Udsigten var i sig selv umulig at fotografere så det kommer til sin ret, men jeg var heldig at fange nogle skyformationer reflektere i ruderne på denne flotte måde..
DSC_0791Vi tog en lille pause, drak noget vand og bevægede os ned mod den nederste etage for at se Den store dreng og finde det provokerende billede som hang på ARoS’ facade, med den tissende tissekone i glas..
DSC_0820Vi fandt hurtigt Den store dreng og han er virkelig et fascinerende skue om man er langt fra eller tæt på..
DSC_0823Detaljerigdommen er helt utrolig, hudoverflader, hudfolder, øjne, vipper, negle.. ALT ser bare helt naturligt ud, bare kæmpe, kæmpe stort..
DSC_0825De sidste udstillinger vi så var De 9 Rum, som i titlens bogstavelige forstand bød på ni helt forskellige oplevelser i hver deres rum. Det er næsten umuligt at beskrive en opfattelse af rum, men jeg vil fremhæve et lille rum der gjorde brug af spejle til at skabe uendelige reflektioner og lege med hjernes opfattelse af dybde blot ved hjælpe af spejle og lys. Virkelig fedt at dette kunne skabes på små 8 km2, men det er jo det magiske ved kunst, at det har evnen til at fange og fascinere med få men stærke midler. Fuldstændig som billedet af den tissende dame, som vi ENDELIG fandt under udstillingen med den meget sigende titel: WHAT’S LEFT (IS REPUBLICAN PAINT) – NINE SISTERS..??
DSC_0826Billedet, der skuffende nok ikke har nogen titel, forestiller den nøgne billedkunstner Elke Krystufek, der i et feministisk og løssluppen øjeblik tisser ned i et vinglas. Claus Carstensen er kunstneren bag som du også kan se et interessant videoportræt af her. Jeg er blevet en  stor oplevelse rigere, med besøget på ARoS og jeg kan KUN anbefale af man ligger vejen forbi en dag. Det er en fantastisk udstilling og det er skønt at kunne få disse oplvelser på dansk jord. Vi brugte over to timer derinde og havde allerede gået rundt i Aarhus’ gader en times tid inden, så det gjorde godt at komme tilbage til den lille C-Max og få benene hvilet for derefter at køre til Aalborg og nyde to dage mere i det danske land for derefter at vende snuden tilbage til Sjælland, København og Nørrebro – der også kan byde på en masse kultur, kunst og farverig graffiti. En skøn tur med masser af oplevelser fuldstændig på højde med en tur til udlandet – bare her i lille Danmark.

Kategorier
Rejse

Artsy Fartsy Roadtrip

DSC_0791I den vilde stand-up tid, med FBI-klubtours, turnéer og Talegaver til børn, har jeg set mangt og meget af det danske land. Det har dog primært været byernes gågader, kulturhuse, shoppingcentre, hoteller og diverse Burger Kings der er blevet set og besøgt. Næsten aldrig kunstudstillinger, museer eller monumenter. Jeg er nok blevet mere videnbegærlig de sidste par år, og ser hellere at jeg lærer endnu mere om mit eget land og folkefærd end at tage til et hærgret turist land der engang havde en kultur for at komme tomhændet hjem. Min viden om Danmark kan jeg give videre til mine børn, familie og venner og det er altid nemmere at sige: “dét skal i se” når det ligger i Danmark eller eksempelvis Egypten. Nuvel har det ikke just været en sommer fyldt med hedebølger eller solskinsdage, men Danmark i sig selv er vokset op på gråvejr og utilstrækkelighed, så alt man finder af seværdigheder er vel på én eller anden måde tilpasset denne dagligdag og dermed evnen til at overskygge det grå og gøre det hvidt. Således opmuntret og opsat på at finde det danske kultur guld, tog jeg afsted mod Fyn på en lille roadtrip med min kæreste. Vi stoppede første gang i Odense, så en af landets ældste shoppingcentre, Rosengårdscentret, og derefter gågaderne for at køre videre til vores første overnatning i Aarhus. Vi havde holdt det lowkey i bedste roadtrip stil, så selvfølgelig skulle vi overnatte på Hotel Cabinn. Hotellet har altid været kendt for sin schweizerknivsagtige indretning i farverne lilla, cyan og mint! I dag er Cabinn ved at skifte stil i nogle noget mere nedtonede farver og især facaden på hotellet havde fået en gevaldig omgang næsten i ren funkis aka funktionalisme.
DSC_0761Efter indtjekning og parkering gik vi en tur ned mod åen og gågaderne. Aarhus er altid charmerende og vi var heldige med vejret og så endnu solen komme frem i åen..
DSC_0764Aftenen blev sluttet af forenden af Badstuestræde på en lille bar. Næste morgen skulle vi få os en stor kulturel overraskelse, da vi på vej mod ARoS Kunstmuseum blev mødt af en yderst provokerende og ikke mindst dragende outdoorbanner på sidefacaden af ARoS..
DSC_0767En skitsetegning af en kvinde der tisser i et vinglas prydede den enorme kunstbygning med den regnbuefarvet panorama ring på toppen og forventningerne begyndte så småt at hobe sig op, ikke mindst da synet af den imponerende trappe viste sig..
DSC_0769Det skal lige nævnes at dette blot er den ene af de to indgange og mest af alt syner og fungerer som en bagtrappe, men en bagtrappe der ville være Kongerne fra Værløse værdig. ARoS er inddelt i flere forskellige udstillinger på hver af deres etage og jeg vil gerne fremhæve nogle enkelte som gjorde særligt indtryk. Jeg elsker grafiske designs, møbler og udtryk, så vi startede med at besøge udstillingen Formen – Farven – Fladen. Det var en herlig opløftende oplevelse hvor man virkelig kunne mærke hvordan farver og organiske former påvirker ens oplevelse af et rum og interiør..
DSC_0770Denne væg har et wallpaper af et andet rum på sig, hvilket skabte en fænomenal dybde og indlevelse til rummet selvom der var tale om en todimensionel flade, men med et tredimensionelt udtryk.
DSC_0771Denne interiør opstilling er umådelig hyggelig til trods for de mørke og dunkle farver. Men den helt rette brug af træ, belysning og bimseting på den rammegivende reol på væggen gør en utrolig indvirkning på det lille opholdsrums udtryk – helt suverænt!
DSC_0774Næste udstilling var vores begges klare favorit, nemlig Out of the darkness. Et sandt bombedarment af dine sanseindtryk. Fra pulserende rum med mystik og uhygge til, gigantiske neonrør i skrift, eller folietryk med dybeperspektiv kun skabt med forskellen mellem matte overflader eller blanke overflader..
DSC_0775Én installation var helt i særklasse nemlig det hvide rum fyldt med røg, hvor sigtbarheden var under halvanden meter. Det var den mest syrede oplevelse også fordi ovenbelysningen skriftede farve i regnbuens pallette. Det var nærmest umuligt at tage billeder af denne oplevelse, men det var helt igennem fedt, sådan rigtig fedt.. Tågerummet er virkelig et MUST at opleve og vi fik da taget en enkelt selfie – sammen..
DSC_0776received_948350698519658Efter dette kom vi ind i et rum hvor der hang et gigantisk billede af Michael Kvium. Det var betagende på en meget, meget speciel og fascinerende måde. Normalt gør Kviums billeder mig altid lidt skræmt og bange, men det her var anderledes og specielt min kæreste var helt væk i det gigantiske billede..
DSC_0780Det var især udtrykket i mandens øjne i midten af billedet som havde den helt store tiltrækningskræft, men ved nærmere observans var detaljegraden af birketræernes overflade fuldstændig magiske at betragte tæt på..
DSC_0781Mine billeder gør på INGEN måde Kviums mesterværk nogen retfærdighed, men det vil alligevel give et lille indblik i hvad vi så og følte, ved at kigge manden i øjnene..

Her kan du læse “Artsy Fartsy Roadtrip 2” hvor vi blandt andet besøger den cirkelformet rundgang i regnbuens farver og endelig finder billedet af den tissende tissekone #wow #point-of-no-return #vi-læses-ved-i-morgen.