Kategorier
Bolig & Indretning Sponsoreret

Det Ledningsfrie Rengøringsmirakel

14715643_1419672438061526_6419785099450732735_oTro mig, er der en som sætter pris på nye gadgets, så er det fanme mig. Især hvis det er en gadget der kan gøre min hverdag nemmere. Hvis så dertil det er en gadget der kan gøre min hverdag nemmere i rengøringsafdelingen, så kan jeg næsten ikke få armene ned igen, og sådan forholder det sig da næsten også i min test af den ledningsfrie Electrolux støvsuger som jeg har fået lov til at anmelde.

Selve enheden er MEGA lækker, så er det sagt, men den er en anelse tung og kan være svær at håndtere med bare én hånd selv for en mand. Min store pige Liva på 10 år havde svært ved at styre støvsugeren uden at bruge to hænder og faktisk er ergonomien i støvsugeren ikke rigtigt bygget til at bruge to hænder. Dertil kommer der en lille downside med at støvsugeren ikke kan bruges under sengen eller andre trænge/smalle steder da støvsugerhovedet slet ikke kan vinkles i den retning, så dér skal man stadigvæk finde den gode gamle støvsuger frem, når der skal være helt rent under sengen.

Men i det daglige er den en absolut drøm, især når man har børn. Sand, krummer, hår og spildte popcorn bliver suget op som en leg – SELV på gulvtæpper. Jeg var seriøst blæst bagover, når det kom til sugeevne på gulvtæppe. Normalt skal jeg støvsuge hele mit 200×300 kortlugstæppe i hånden med min almindelige støvsuger, hvilket kan være super krævende og ikke mindst hårdt for ryg og håndled. Men med det ledningsfrie rengøringsmirakel, gik der helt ærligt som en leg. Det var en total wow-oplevelse og noget jeg på ingen måde har oplevet så nemt før!

Andre lækre features er LED-belysningen, der gør det muligt at se præcis hvad man støvsuger hvilket kan være dejligt når der er blevet leget med LEGO over weekenden og mange at de små klodser er faldet ned på trægulvet. Alle gulve af træ støvsuges så nemt som ingenting og sand i entréen er det nemmeste i verden at suge op.
14706902_1419654671396636_8791334344758165074_oSelve rengøringen af støvsugerens filter er også super simpelt og nemt. Man kan tage hele “posen” ud som en lille madkasse af plast og så tømme al det opsugede ned i skraldespanden – ski’ smart! Der kan også rives i en lille fjeder i midten af filteret så alle de helt mikroskopiske støvpartikler kan luftes ud – dette skal helst gøres udendørs eller for åbne vinduer.

Der er strøm på det store lithium batteri til en lille times støvsugning, hvilket uden problem er nok til de fleste store husstande. Støvsugeren kan også bruges til bilen – men ikke inde i kabinen, KUN til rengøring af bagagerummet. Dertil er støvsugeren simpelhent for stor og klodset til at komme rundt i en bils trænge kroge og hjørner.

Støvsugeren kan stå af sig selv helt oprejst hvilken er en lækker feature og opladeren der følger med er også super smart og fungere således også som stående oplader og holder for den ledningsfrie støvsugerbandit. Jeg er meget tilfreds med resultatet, men kunne godt bruge en bedre ergonomi og et mundstykker der kunne vinkles under senge og sofaer, så kunne man nemlig helt nøjes med én støvsuger i husstanden og ikke to, som dog stadig vil være nødvendigt i mit tilfælde.

KÆMPE optur til Electrolux med den eminente sugeevne på gulvtæpper, det gør virkelig den daglige rengøring MEGET nemmere og entré, køkken og overfladesnavs kan lynhurtigt kommes til livs med bare 10 min. indsats!

Du kan følge med på Electrolux’s egen Facebook side eller officielle website 🙂

Kategorier
Bolig & Indretning Sponsoreret

Jeg Har Fået Noget Vildt

5ib9awz8gacd1rvgsxvxc-grnzrltzmvwq7bm6xmjqcg5fvepktyn-wipgm0qsh-vmq-_wxt53aw1270-h714-noI dag kl. 8.22 ringede det på min dørtelefon. Jeg lå stadig i sengen, men sprang op da jeg vidste hvad der potentielt ville være inden for min rækkevidde ganske kort tid efter. Nået jeg har ventet på i snart to uger. Noget der MÅSKE kan tilfredsstille min indre maniske rengøringsvanvid. Kan du mon gætte hvad det er? Her er et lille hint, der er ingen ledning men stadig med prædikatet ULTRA POWER! Jeg kan slet ikke vente til at rive papkassen op.. hvad tror du at det kan være?

Kategorier
Sponsoreret

Husker Mænd Virkelig Dårligere End Kvinder?

AB1I en ny kampagne for Anthon Berg, bliver vi mænd udstillet som det absolut svageste køn, når det kommer til hukommelsen i de afgørende øjeblikke i parforholdets mange svære facetter.

Det er rigtig sjovt set og jeg må tilstå at jeg uden tøven, sagtens kan relatere og forholde mig til alle de viste scenarier som den nye reklamefilm beskriver. Især vil jeg fremhæve fyren der udtaler at hans yndligsferie med kæresten var Kreta, hvorefter det viser sig at det slet ikke var med hans nuværende kæreste at han var afsted til Kreta med. Ups, det er sørme en kikser af karat og en svær situation, der øjeblikkeligt stiller én i bad standing hos sin partner.
AB2Heldigvis har Anthon Berg fundet frem til en løsning på alle os mænds forkvaklede forhold til at stadfæste de mange altafgørende øjeblikke, livet med en kæreste afstedkommer. Og når det går galt, og man kommer i bad standing, er der nu håb forude med det helt nye Good Standing Kit fra Anthon Berg!
AB4Det er altså ret så underholdende fundet på og jeg bliver nok nød til at investere i et sådan kit for at udelukke fremtidige potentielle bad standing øjeblikke med kæresten 🙂

Se videoen her, og afgør om du også har været impliceret i et bad standing øjeblik med din partner, hvis ja – så har Anthon Berg et Good Standing Kit klar til at redde dig, din kæreste og Jeres forhold..

https://youtu.be/8WV6_n84Lgs

AB3Indlægget er sponsoreret

Kategorier
Sponsoreret

Problemer Med Potensen?

Underbuks og indpakningALLE mænd kender til problemet. ALT for høj varme koncentreret omkring det glohede epicenter for ALLE livsessentielle valg og beslutninger – jep, det mandlige skridt. Især her i varmen er der ikke noget værre end IKKE-ventilerende undertøj eller materialer. Og er der noget der kan trække det mandlige selvværd ned, så er det fanme en over ophedet dillerbob med dertilhørende ekstraudstyr. Hvis man ikke lige har en 4-hjulstrækker eller en italiensk sportsvogn med center motor stående i garagen, er potensen totalt nedadgående og ikke ligefrem noget der giver en lyst til at sætte sig ind i sin totalt usexy MPV eller stationcar.. indtil nu..

Jeg har nemlig set en reklame der taler til min indre mand på SÅ mange punkter. Ærlighed, komfort, kvalitet, funktionalisme praktisk set ALT hvad en mands hjerte kan begære.. du bliver nød til at se denne video for at forstå mine synspunkter og dermed ligestilles med den samme JA-FOR-HELVEDE-HVOR-HAR-I-RET oplevelse, som jeg fik da jeg så denne reklamefilm:

https://youtu.be/EbbDVU2mHzU

I øjeblikket kan jeg slet ikke forestille mig et liv uden disse nye underbukser fra Opel.. ja, du læste rigtigt, bilproducenten bag de notoriske biler som Kadett, Manta, Astra og Adam gør nu livet endnu bedre for alle os mænd der lider under de varme stramme kår som den danske sensommer byder os.

Gør lissom mig og ride comfortably i The Astra Sports Tourer Collection – bestil dem GRATIS lige her: www.ridecomfortably.dk

Indlægget er sponsoreret af Opel.

Kategorier
Sponsoreret

Er Kvinder Mere Grådige End Mænd?

maxresdefaultPå billedet ser du en kvinde. Hendes mand har lige vundet en million kroner. På sin venstre arm har hun en løgndetektor. Om lidt spørger manden med ryggen til billedet om hun vil lade sin mand bestemme over den ene million han lige har vundet. Hvis du vil se hvad hun svarer og om hun taler sandt eller falsk så se nedenstående video:

https://www.youtube.com/watch?v=Ii1Ujlo6N38

Fakta om filmen:

  • Til filmen er der castet 14 par i alderen 24-65 år. De optræder alle i eget navn som sig selv – og fortæller ærligt om deres drømme.
  • Forhørslederen er uddannet i forhørsteknikker og har flere års erfaring med dette.
  • I filmen anvendes en rigtig løgnedetektor, som opereres af en erfaren løgnedetektor-specialist.
  • Deltagerne er oplyst om præmissen for forhøret – men instruktøren har haft fokus på at indfange ægte reaktioner på de spørgsmål, de bliver stillet af forhørslederen. For at understøtte dette, ligger der en million kroner i hundredekronesedler foran kvinderne, når de bliver forhørt. Hverken mændene eller kvinderne i filmen er instrueret i, hvad de skal svare på forhørslederens spørgsmål.
  • Filmens eksperiment er ikke videnskabeligt, men har til formål at afdække forskellene på de deltagende pars drømme og ønsker, hvis de vandt en uventet gevinst på en million kroner.

Vidste du eks. at 68% af alle danskerne er i et parforhold. Mænd føler sig mest begrænset af parforholdet. 78% af mændene i et parforhold siger ofte nej til ting på grund af parforholdet mod 61% af kvinderne. De tre hyppigste grunde til at parforholdet går i stykker er som oftest:

1. At en partner er jaloux (48%)
2. At en partner bestemmer for meget (44%)
3. At en partner ikke har styr på økonomien (35%)

Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg gøre mig selv gældsfri og dele ud af resten. Penge man vinder er til for at gøre livet sødere for sig selv og sine nærmeste. Det er som at få et gavekort til Verden så om man investerer i oplevelser eller materielle ting må være op til den enkelte – mand, eller kvinde.

Og nej, jeg tror ikke at kvinder er mere grådige end mænd – børn derimod, drenge eller piger.. DE ER GRÅDIGE 🙂

Sponsoreret af Keno.

Kategorier
Sponsoreret

Sponsoreret video: Gillette Fusion Proshield

GilletteDILFGillette blev grundlagt i 1901 af King C. Gillette. Med sådan et navn er man næsten garanteret succes fra starten af og det er da heller ikke gået andet end fremad for firmaet der nok er bedst kendt under sloganet: “The Best A Man Can Get”

Hele mit liv har jeg faktisk brugt Gillettes skrabere og skum når jeg skal barbere mig. Ikke at jeg barberer mig MEGET, men når kanterne på skægget skal rettes til omkring kindbenene og halsen skal være glat og fin, er det rart at vide at man ruller med de bedste – nemlig Gillette! Ja, dette indlæg er sponsoreret, men det er virkelig sandt at jeg aldrig har brugt andet end Gillette, jeg tror ikke engang at jeg ville kunne nævne mere end højst to andre producenter på markedet, hvilket også taler sit tydelige sprog om at være markedsleder og mastodont på markedet for skrabere.

Jeg husker især reklamerne med Tiger Woods, Thierry Henry og ikke mindst en af mine helt store idoler og menneskelige helte – Roger Federer. Det var altså et ret vildt trekløver at samle i én reklamefilm. Og på en måde har dén kampagne bare sat sig dybt i min bevidsthed, uden at den som sådan havde en masse special effekter eller andet larm. Bare nogle cool dudes, med deres cool elegance.

Gillettes seneste video er ikke for folk med sarte sjæle eller tendenser til isninger når neglene bliver skrabet ned af en tavle.. videoen viser nemlig en skraber blive kørt ned af en tavle uden og MED Gillette Fusion Proshield teknologien.. resultatet er ganske overbevisende, se selv – jeg kommer ihvertfald aldrig til at bruge andet, når skægget skal stå skarpt og snorlige..

Indlægget er sponsoreret af Gillette

Kategorier
Rejse Sponsoreret

Gør Det For Mor

spies_do_it_for_mom_siteJeg syntes fanme at Spies har ramt hovedet på sømmet med deres nye kampagne Do It For Mom. Det er godt nok modigt og ikke mindst originalt at lave en SÅ anderledes og humoristisk kampagne, med SÅ anderledes et tvist.

Man skal tænke på at alle reklamefilm er startet med en kreativ idé, der så er blevet fremlagt for en kreativ chef, der så har godkendt idéen og først derefter skal den præsenteres for kunden. Hvis kunden så ikke er tilfreds, ja så starter processen bare forfra. Normalt er der ALT for mange reklamer, der lider under, at det fra starten VAR en god idé, men efterfølgende er blevet amputeret så meget igennem processen af godkendelser fra diverse instanser at den til sidst kun er en sløj, sølle skygge af sit originale jeg.

På baggrund at dette, er jeg enormt positivt overrasket over Spies’ nye reklamefilm og kampagne, det er fanme sjovt at tage teten fra boligmarkedets forældrekøb over i rejsebranchen, for at skabe større chance for lidt erotik og dermed et muligt afkast af fremtidige potentielle børnebørn. Det bedste ved det hele er faktisk, at reklamen er baseret på faktuelle tal, om at vi ikke laver nok børn og det syntes jeg faktisk er ret så interessant at kunne vende til en kommerciel vinkel,  læs selv her:


I hverdagen dyrker vi i gennemsnit sex 2 gange om ugen, men på ferier får den ekstra gas, og gennemsnittet stiger til 3,1. For de unge mellem 18 og 25 år rammer gennemsnittet 4,6 på ferier mod 3,0 gange på en almindelig uge, mens de 40 til 45-årige må nøjes med 2,6 mod 1,7 på en almindelig uge.


24 % af dem, hvis partner dyrker motion angiver, at deres partner er væsentligt mere attraktiv, efter han/hun har dyrket motion. 28 % angiver, at partneren er en smule mere attraktiv efter motion.


32 % af dem, der dyrker motion på en almindelig uge, angiver, at fysisk aktivitet giver dem mere lyst til sex. Især gælder dette for mænd (34 %) og for unge mellem 18 og 25 år (37 %).


Til gengæld svarer 45 % at de gerne så, at deres partner dyrkede mere motion. Det er især mændene, der mener, at deres bedre halvdel burde komme i gang (52 %).


28 % af dem, der dyrker motion på en almindelig uge, har haft sex umiddelbart efter, at de har dyrket motion eller sport. Dette gælder især for mænd (35 %) og for de unge mellem 18 og 25 år (41 %).


Gør mig en STOR tjeneste og kom med din mening om reklamen, se den hele og giv mig et kort eller langt svar – du kan se filmen lige under billedet af den triste mormor..
spies-travel_do-it-for-momStakkels mormor, hvad skal hun dog gøre for at få nogle børnebørn, Spies har svaret..

Sponsoreret af Spies

Kategorier
Rejse Sponsoreret

Søde Aftaler Til Dig

SweetdealKender du det, at en udflugt med ungerne pludselig løber op i en små 500,- eller man må udskyde de små oplevelser eller selve ferien til næste år? Nu prøver jeg at hoppe med på Sweetdeal-vognen og har tilmeldt mig deres nyhedsbrev. HVIS jeg er mega heldig kan jeg vinde en rejse for to til Thailand i 14 dage – jo, tak det gad jeg fanme godt! Kunne godt tænke mig at høre om DU kære læser har nogle erfaringer med Sweetdeals? Har du prøvet det og hvad syntes du? Anyway, jeg har tilmeldt mig her så jeg kan få søde aftaler lige ind i indbakken.. og så begynder jeg allerede at pakke den store kuffert, hvis jeg skulle være så heldig at vinde en tur til forunderlige Thailand.
o-THAILAND-BEACH-facebookIhh, jeg gad godt at ligge på den strand og tage en morfar..

Indlægget er lavet i samarbejde med Sweet Deal

Kategorier
Mad & Kage Sponsoreret

Den Perfekte Grillaften

meat-on-grillMmmmhh.. sidder lige og får den vildeste lyst til at grille i aften. Ikke bare nogle hurtige pølser på grillen og slet ikke en lille engangsgrill. Nej, det skal være en stor fed Weber grill, med de perfekte opvarmet kul tre timer i forvejen. Der er ikke noget bedre end at se på den perfekte grill og bare gå og hygge med at tænke: “Mmhh.. hvad skal på grillen næste gang?”. Og det fik mig faktisk til at tænke over, at jeg ikke har særligt mange kreative idéer til hvad der skal på grillen? Kan du hjælpe mig med at fortælle og dit yndlings-grill-tips? PLEAAASE!

Sponsoreret indlæg

Kategorier
Sponsoreret

Forfan En Fed Reklame

forfanSidder lige og bliver lidt glad i låget over at se den nye reklame fra Carlsberg. I en tid hvor alle reklamer næsten kun handler om at skabe genkendelige karakterer samt kunstigt opstillede hverdagsscenarier, er der endelig blevet plads til at skabe en reklamefilm ud fra virkelighedens ægte begivenheder. At billederne og underlægningen er fluekneppet til perfektion er blot én stor understregning af, hvor meget klasse og talent der findes i den danske intruktør-/fotograf-verden. Det kan man sq kun blive stolt af i en reklamefilm som denne – forfan det er godt lavet Carlsberg – jeg er fan!