Kategorier
Mode

Det Jo Mig

AW15-8-EditJeg har i lang tid været meget loyal til de to tøjmærker Delusion og Army Of Me. Og i Delusions AW15 kollektion, fik jeg mig lidt af en overraskelse da jeg pludselig syntes at den ene af modellernes ansigter virker ret bekendt.. han lignede nemlig MIG SELV? Tjek lige det her banner.. altså bortset fra krøllerne, der jo ellers nemt ville kunne styles, lissom makeup’en, så er det jo næsten mig – PÅ EN PRIK!?
teaser_brand_806x212_D33_Delusion_HW15_uni_allDét der udtryk er SÅ meget mig, helt vildt.. nå, men selve tøjet er faktisk også ret så blæret og så syntes jeg at fotografen Rob Evans har fanget nogle fantastiske udtryk og poses der skaber en perfekt synergi mellem tøjest udstråling og modellernes karisma.
AW15-5-EditStyles: Delusion
Fotograf: Rob Evans

Kategorier
Events & Kultur Mode

Julie Sandlau Super Bazaar

JSCOLLAGE_1500x1000Onsdag den 14. oktober kl. 19-23.00, inviteres DU hermed til Julie Sandlau Super Bazaar i den flotte shop i Magasin Lyngby. Der vil være 30% på ALLE kollektioner pånær Divine, Eagle og Joy.
Nadiasilja_JS_LyngbySå kom og forkæl dig selv, din veninde, kæreste, mor, datter eller en hel sjette når shopmanager, Nadiasilja byder velkommen fra kl. 19.00. Shoppen ligger i stueplan.
JSCOLLAGE_1500x10002

Kategorier
Mode Tøserne

Fashionkiller

DSC_0682Der er ikke noget bedre end folk med deres helt egen personlige stil. Liva er i dén grad ved at udvikle sin egen allerede, hvilket er lidt vildt at være vidne til, men at Alva allerede er SÅ bevidst om hvad hun vil have på og især hvad hun IKKE vil have på, kommer en anelse bag på mig. Vi var på legepladsen i 32 graders varme og der var INGEN der kunne lave om på at Alva skulle have sine tykke grå/sorte plet-strømber på til sine slidte sorte løbesko, de sort-hjertede hvide shorts, den røde langærmet trøje med katten med brillerne på og så hendes elskede røde Angry Birds kasket. Også selvom at de andre piger som var på legepladsen var iført sommerkjoler og bare tæer, var der intet der kunne ændre den lille fashionkiller i at stå fast ved sin stil. Jeg er faktisk vild med det – bare det ikke bliver helt ude af kontrol når vi når tween-alderen eller teenagetiden, så er der en far der bliver hurtigt gråhåret.
DSC_0681Den lille fashionkiller på vej op ad rutschebanen..
DSC_0683They see me rollin..DSC_0685They hatin’..
DSC_0686Føler den med kasket på..DSC_0687Tjekker lige de andre pigers style ud på legeren..DSC_0688Men INGEN topper matching-kasket-og-langærmet-trøje-stilen..DSC_0689Jaaa.. det er ikke sådan når man føler sig som Mr. Nummer 1..DSC_0690Også selvom der kan være koldt på fashiontoppen..DSC_0691 Bliver lige stående her og hænger ud med min kat-med-briller-trøje på..

Kategorier
Events & Kultur Mode

Modeblogprisen 2015 Galleri

modeblogprisen2015_galleriSom man kunne læse i mit første indlæg om Modeblogprisen 2015, var vi mange der havde en yderst fornøjelig aften i den gamle børs. Men vigtigst af ALT når det kommer til bloggin er det selvfølgelig at kunne vise nogle sindssygt lækre billeder af de sindssygt lækre mennesker som var til stede ved aftenens sindssygt lækre show. De billeder har før været lidt svære, nærmest umulige at finde, men med lidt guddommelig hjælp fra den altid super professionelle Elisa Lykke og en STOR tak til PRD Agency kan du her på DILF bloggen, nyde Modeblogprisen 2015 NU MED GALLERI! – dét fandme VIP, som Flotte Fyr ville sige.. enjoy!MBP2015_EmilThorupAftenens og showets elegante vært Emil Thorup (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_KennyAlexsandr_EmilNoerlund_Mandskabet.dkJurymedlemmer Kenny Alexsandr og Emil Nørlund fra Mandskabet.dk (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015__SarahMaria MaerkedahlSarah Maria Mærkedahl (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Claudia RexDanser Claudia Rex (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Mai_MannicheSmykkedesigner Mai Manniche (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Cicilia Cicilia (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Daphne_Blunt_To_Style_With_Love Modeblogger Daphne Blunt kendt fra sin blog: To Style With Love (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Fie Laursen_Bloggers_DelightVinder af prisen Læsernes Favorit blogger Fie Laursen (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_FrederikkeBraschNielsen_Brasch_on_the_RunFrederikke Brasch Nielsen kendt fra sin blog: Brasch on the Run (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Ilirida Krasniqi_bloggers delight Modeblogger Ilirida Krasniqi (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Lenny_Waqas_OutlandishLenny og Waqas fra Outlandish (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Lighthouse XMusikalsk preformance fra Lighthouse X (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Mads_VadDanser Mads Vad (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Mathilde_NorholdtSkuespillerinde Mathilde Norholdt (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Mette_Marie_Lei_Lange_Twin_PeaksVinder af Årets Personlige Modeblog Mette Marie Lei kendt fra bloggen: Twinpeaks (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_MieDinaBlogger Mie Dina (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Nadia Gattas_Sanger Nadia Gattas (fra siden) (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Nadia GattasNadia Gattas (forfra) (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_NadialineVonBachModeblogger Nadialine von Bach (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Nemesis Babe_Marie Myrhoej JensenVinder af Årets Modeblog 2015 Marie Myrhøj Jensen kendt fra bloggen: Nemesis Babe (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Sarah_Sofie_BoussninaSkuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Selina_VisbecH_Bloggers_DelightBlogger Selina Visbech (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_StineHjelmJacobsen_MartinBoege_Electric LadylabStine Hjelm Jacobsen og Martin Bøge fra Electric Lady Lab (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_MaiMannche_SarahMariaMaerkedahl_ClaudiaRexSarah Maria Mærkedahl, Mai Manniche og Claudia Rex (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)
MBP2015_Martin_VeltzDILF, komiker og blogger Martin Veltz (foto: Ingi Arnason / Miinto.dk)

Kategorier
Events & Kultur Mode

Modeblogprisen 2015

DSC_0122I fredags var jeg til det fine Miinto.dk arrangement Modeblogprisen 2015. Jeg var også med sidste år og igen blev det holdt i de elegante omgivelser af den gamle børs. Emil Thorup var også vært igen og gjorde det ligesom sidste år rigtig fint. Sidste år var det musikalse indslag Christopher og i år var det en verdenspremiere i form af Waqas fra Outlandish som præsenterede hele to sange fra sit opkommende soloprojekt. Det var uden tvivl aftenes helt store oplevelse og jeg glæder mig meget til at kunne lytte til hele albummet. Lyder er meget Frank Ocean møder Kanye West agtigt og det var catchy fra første lyt – klart noget at se frem til! Generelt er jeg helt væk i den danske musikscene hvor mine klare favoritter i øjeblikket er Ukendt Kunstner, Sivas og Lord Siva, sidstnævnte bliver voldspillet i det lille DILF-O-Home på Nørrebro. Så den store overraskelse var ikke at bloggere der bruger al deres tid op at formulere sig på skrift næsten ikke kan formulere en takketale på mere end fire ord (dog med enkelte undtagelser) verbalt LIVE i virkeligheden, men at jeg nu har ENDNU en dansk albumrelease at glæde mig til – tak for sangen Waqas!
DSC_0128Emil Thorup gasser med dommerbordet..DSC_0129Og dommerbordet gasser med Emil..DSC_0137Vinderen af Årets Personlige Modeblog Twinpeaks af Mette Marie Lei, holdt en fin afstemt takketale, sådan!DSC_0139Waqas, giver den gas med sin nye lyd og afstemte autotune..DSC_0142Lighthouse X med Søren Bregendal fra 2900 Happiness og C21 gav den også gas..DSC_0145Årets Kvindelige Modeblogger blev vundet af Nemesisbabe.dk – STORT tillykke!

Kategorier
Events & Kultur Mode

Håndboldfest I Wild Viborg

DSC_0018Jeg havde glædet mig enormt til at være en del af DRs store håndboldfest i den store Viborg Stadionhal. Det kunne næsten ikke være bedre for stemningen at Danmark forinden havde spillet uafgjort med Argentina, for nu SKULLE der bare hales en sejr hjem mod Saudi-Arabien. Til at starte med var fremmødet i Viborg Stadionhallen lidt mindre end forventet, men jo tættere vi kom på kampstart desto flere publikummer ankom og fandt sine pladser på tribunerne og nede på gulvet foran den store storskærm. Det blev hurtigt en fest for alle da Danmark øgede sin føring til en 10 mål er dernæst til 20. Mine to partners-in-crime, halspeaker Bo og hal DJ Poul-Erik er nogle meget erfarne drenge når det kommer til at holde en steming oppe i det røde felt og da min intro-opvarmning blev skåret ned til små tre minutter da kampen inden, Tyskland-Rusland træk ud. Men jeg fik lavet mine tre minutter og Viborgs publikum var virkelig på og ønskede en håndboldfest fre start af, hvilket de også fik. Vi fik lavet bølgen, klappet i tankt til techno-beats og synget med på dansk-top hits. Alt-i-alt var jeg super overrasket over den suveræne stemning der kunne formidles til et storskærmsarrangement, men én ting er helt sikkert jeg glæder mig meget til den 24. og 26. når Danmark skal i aktion igen. Hvis du har lyst til at deltage så kan du se programmet lige her på DRs hjemmeside. Jeg havde jo også en lille hvad-skal-jeg-ha-på-krise, da der næsten var FOR mange outfits jeg kunne vælge imellem fra Hummels fantastiske leverance. Jeg endte op med et kombi-outfit, der kunne bruges før kampen (altså opvarmingen) og så under kampen når Danmark spillede. Du kan se det hele lige her og få lidt stemningsbilleder fra arrangementet.
Hummel_Outfit_PrematchPrematch outfit til introduktion og opvarmning inden kampen
Hummel_Outfit_Kamp Match outfit til opvarming under kampen ALT fra Hummel: JAKKESNEAKERSJERSEYSHORTS
DSC_0007Livestudiet gør sig klar til gennemstillingDSC_0009Kampen mellem Tyskland og Rusland trækker udDSC_0012Hallen bliver så småt mere og mere fyldt op med glade og feststemte publikummerDSC_0013Mine to partners-in-crime, halspeaker Bo med mikrofonen og DJ Poul-Erik bag pultenDSC_0015Peter Hansen.. jeg mener Peter Møller læser sine cuecards igennem en sidste gangDSC_0016Mor/datter/far kombination klar til håndboldfestDSC_0017 Så er Danmark-Saudi-Arabien igang
DSC_0021Men når man er dreng og har sin lillebror med, er der lige en som skal have nogle gulvhøvl først
DSC_0022Mikkel Hansen i angreb for Danmark og han..DSC_0024SCORER! Jaaa, vild jubel i salen!DSC_0025Og det var nummer 24 for Danmark, Mikkel.. HAN-SEN!DSC_0026Godt fyldt op på tribunerne og papfigurer klar til selfies på #DRhåndbold

Kategorier
Events & Kultur Mode

Wild Viborg

meDR har spurgt mig om jeg har lyst til at varme publikum op til den store håndboldfest i Viborghallen når Danmark spiller mod Saudi-Arabien her den 18. januar. Det vil jeg selvfølgelig helt vildt gerne, jeg elsker store sportsbegivenheder og har faktisk aldrig prøvet at varme en SÅ stor crowd op før til en sportsbegivenhed. Så det bliver virkelig spændende og ikke mindst en lige så vild ting at kunne tjekke af på min to-do-in-life-liste. Du kan se HELE programmet for DR’s kæmpe VM fest i Viborg hvor jeg er med hele vejen – også semi- og finale, hvis vi altså når så langt, lige her! Ifbm. at jeg skal optræde for alle de danske håndboldfans, har jeg kigget dybt i min garderobe for at finde noget som var en anelse mere festligt til sådan et arrangement end sort. Desværre, ligger jeg ikke inde med andet end.. ja, sort og lidt gråt og hvidt, så derfor har jeg været så SVINE heldig at kunne indgå et lille pop-up samarbejde med det legendariske danske firma Hummel. Jeg havde lavet to lookboards som inspiration for hvad jeg kan li’ af stil og hvad de har sendt mig er.. fuldstændig.. imponerende.. overvældende.. uhæmmet.. overskudsagtigt.. tak, er VIRKELIG et fattigt ord. Jeg lover at gøre mit ypperste til ALLE arrangementerne og poster selvfølgelig billeder af mine outfits for hver gang jeg har været på scenen i Viborg. Kan kun sige at min weekend er startet perfekt og jeg glæder mig helt vildt til håndboldfest på søndag – wow, det bliver wild i Viborg!

Hummel_SportJeg kontaktede Hummel med disse to lookboards. Nemlig et sporty look..HummelOg et mere fashion inspireret layers-look, begge looks jeg ville elske og have på!IMG_20150116_144439_20150116145640126

Tror nok lige jeg fik mig en overraskelse da jeg hentede pakken fra Hummel.. der var TO!?DSC_0003Inde i kasse nummer ét var der en sand fest af super lækkert Hummel tøj..
DSC_0006Tjek lige hvor mange lækre ting der er! Jeg bliver jo toplækker til håndboldfest i ViborgDSC_0010 I den anden kasse gemte sig hele TRE par sneakers og to superdeffe LE t-shirts – WOW!IMG_20150116_144145_20150116150125307Den klassiske Stadil Winter støvle i lækkert dark shadow design – jo tak!IMG_20150116_144207_20150116150053673Og endnu en mega lækker vinter-luksus variant af Stadil Hball High med skjulte huller til snørrebånd og sort fór i den lækre mørkeblå dress blue.. armen altså!IMG_20150116_144227_20150116150013023_20150116150204322Og som prikken over i’et et par Marathona Tattoodo sko lavet i samarbejde med Ami James – jeg DØR!IMG_20150116_144243_20150116145931402 Tjek lige en fest for skofetischisten, dét der er ren skoporno! Wild Viborg here I come!

Kategorier
Mode Sport & Fritid

Fashion & Fodbold

Det er virkelig sjældent at jeg hopper med med på bølgen og har en fodboldtrøje på. Om det er landsholdet eller ens klubhold, så er det liiige en tand for friskt i farverne til mig. Indtil nu. Jeg er faldet over denne mega seje kollektion af landholdstrøjer desingnet af store internationale designnavne. Hvilke er dine favoritter? Jeg ville helt sikker have det okay med af rende rundt i USA og Belgiens trøjer.. holy moly..

world-cup-jerseys-for-highsnobiety-07world-cup-jerseys-for-highsnobiety-10
world-cup-jerseys-for-highsnobiety-01 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-02 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-03 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-05 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-06 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-08 world-cup-jerseys-for-highsnobiety-09
world-cup-jerseys-for-highsnobiety-04

Kategorier
Mode

Sort Motherfuckin Fredag

ALLE webshops og butikker lokker i dag med rabatkoder og procenter pga. Black Friday konceptet. Buttom line er, at det primært kun er 20% rabat de fleste steder, hvilket jo ikke er mere end små kr. 200,- på en rund tusse. Anyway, jeg kommer kun med ét tip til din sorte shopping fredag, om du er pige eller dreng, det ligemeget, du vil se så monster def ud i denne parka fra Army of Me så det halve er nok. Mega nice two-tone-contrast-black-white-design, lækkert foret, tyk hætte, tætte ærmer, smudsafvisende materiale samt min yndligsdetalje.. dobbelt zipper all the way så man kan lyne den op nedefra – oh yeah! Jeg kunne godt lokke dig hen på Za-fuckin-lando og selv score en lille procentdel af din indkøbskurv, men i stedet vil jeg bare vise dig det klart billigste sted at købe den, nemlig Zoovillage. Jeg har selv handlet der et utal af gange og levering og priser er bare rock solid. Der er kun én XL tilbage og ellers lidt i hver størrelse, happy hunting. Og forresten, så behøver du ikke at se lige så stenet ud i fjæset som modellen med huen på nederst og det er heller ikke nødvendigt at have skimasken på indenunder som på modellen på runway’en – køb Army of Me parka’en her!

runway

parka

Kategorier
Mode

Zalando Fail

I to år, har jeg købt tøj via Za-fuckin-lando og nu, som i sidste freakin’ uge, sendte de mig en mail hvor de, pga. min sidste ordre, vil præsentere mig for et nyt mærke som de tror vil falde i min smag. Mærket er fuckin’ Army of Me, som jeg har købt de første 10 items fra de sidste freakin’ fuckin’ to år Zalando – TO ÅR! I må virkelig have den skarpeste kundeanalyseafdeling jeg i mit liv har oplevet i en hvilken som helst butik i verden -EVER! Jesus Kristus, et epic fail for en anbefaling, eller skulle man skrive NO SHIT SHERLOCK! Men hey, tusind mange tak for det suverænt skarpe indblik i min modemæssige smag og udtryk, jeg tror fanme at I dér ramte hovedet på sømmet når det kommer til anbefalinger i den absolutte verdensklasse for Martin Veltz aka Always Wearing Black aka DILF! Det havde sq’ været lige så skarpt hvis i havde oplyst mig om, at I pt. har udsalg på dragter til folkedans eller lederhosen med seler.. armen altså for en Zalando fail!

Zalando_AoM
bukser folkedans