Kategorier
Events & Kultur Sport & Fritid

Unicef Cup 2016

08Selvom jeg desværre ikke kan trække i den mondæne komiker-landsholdstrøje i år, er der alligevel langt op til et brag af en fodboldfest, når Danmarks mest velgørende fodboldhold stiller op til kamp mod Musikerlandsholdet (bl.a. Joey Moe og Nik & Jay), Komikerlandsholdet (bl.a. Carsten Bang, Michael Schøt, Sebastian Dorset), TV-værtlandsholdet (bl.a. Sisse Fisker, Mads Steffensen, Nikolaj Koppel, Stig Tøfting), YouTuberlandsholdet (bl.a. Morten Münster og Benjamin Jønsson), Ingeniørlandsholdet fra Dansk IngeniørService og et All Star hold fra Boldklubben Skjold samt Simon Valentin fra FCK som veloplagt speaker lørdag den 17. september 2016 på Østerbro stadion hvor dørene åbnes allerede kl. 13.

Danmarks mest velgørende fodboldhold har siden 2009 forsøgt at ændre verden gennem fodbold, og det er andet år i træk, at det foregår i samarbejde med børneorganisationen UNICEF og boldklubben Skjold. Målet er at donere i alt 250.000 poliovacciner til udsatte børn.

Praktiske detaljer:
Hvor: Østerbro Stadion den 17. september klokken 14-17. Portene åbnes kl. 13. Pris: 50 kr. for voksne, børn under 12 år gratis. Al overskud fra entré og køb af mad og drikke går til UNICEF. Alene en entré på 50 kr. svarer til vacciner til 50 børn!Billetter købes på: https://billetto.dk/da/events/unicef-cup-2016

 

Kategorier
Sport & Fritid

Mit 10. Halvmarathon

10HMWee! Så kom jeg op på det magiske tocifrede antal halvmarathons – wow! Tænk at jeg siden december 2015 nu har løbet 10x22k. Det er jeg sq ret stolt af. Mit 10. af slagsen blev en ren drøm af en tur, med solen i nakken og ansigtet løb jeg for første gang i shorts. Det lyder måske fjollet at nævne, men når man har løbet med tights/shorts/lange strømper i uanede tid, er det helt befriende “kun” at løbe med et par shorts. Jeg har INGEN stop undervejs, som i INGEN! Fanme en vild følelse og det var skønt at løbe rundt om Utterslev mose og de små frie stier bag Høje Gladsaxe. Min puls og kadence var helt optimal og for første gang nogensinde løb jeg længere end de 22k (halvmarathon = 21.5k) som jeg ellers kæmper mig over. Jeg endte med at løbe 23.6k hvilket er ny personlig rekord – sådan!
RUTE Det ser lidt vildt ud, hvor stort et område man dækker når man løber 22k, og så løb jeg ovenikøbet to gange rundt om Utterslev mose.. husk at du kan trykke på billedet for at se ruten i billeder via Polar – ret fedt faktisk!
GRAFTjek lige den grønne graf, kadencen, nærmest HELT lige 🙂
LAPSJeg er ret så stolt af disse tal, især i sektion 4 hvor jeg har løbet 15k og løber fra 15-20k med en gennemsnitlig puls på 138 – det fanme optur når man lige er blevet 40 🙂
RECOVERYNu kan jeg nyde et par dejlige solskinsdage med Tøserne over Kristi Himmelfartsdag indtil i starten af næste uge hvor løbeskoene igen skal findes frem..
NikeLunarglide6VoltJeg løb mit 10. halvmarathon i mine Nike Lunarglide 6 Volt, og det er med stolthed at kunne skrive at jeg nu kun har to par sko tilbage der skal igennem halvmarathon testen. Skoen var som altid skøn, DOG kunne jeg mærke lidt trykken de sidste 3k på venstre storetå, men dette kunne også sagtens skyldes at jeg løb med helt nye sokker.. tak fordi du læser med, jeg håber at kunne inspirere dig til at løbe en lille tur engang i mellem og HUSK at den største sejr er at få tøjet på – ikke hvor langt du løber 🙂

Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM7HM8HM9HM

Kategorier
Sport & Fritid

Mit 9. Halvmarathon

9HMSå var der lige tid til en laaaang tur mod Hellerup, Gentofte og Lyngby. Det var ned mellem de små villaveje og solen skinnede fra en skyfri himmel og alt var godt og vindstille. Jeg havde en god fart under hele ruten, men gik så pludselig kold efter 17-18 km og løb tilbage mod Bispebjerg kirkegård som jeg kender så godt. Men dér gik jeg nærmest endnu mere kold og havde store problemer med at holde kroppen varm efter en enkelt nedsætning af farten til raske gågang. Til sidst nåede jeg i mål, men jeg måtte også gå op og ned af den samme gade flere gange bare for at nå de magiske 22k på displayet.
GRAFGrafen viser sit tydelige sprog. Det startede rigtig godt, men blev en meget rodet affære til sidst..
LAPSDet samme viser mine omgangstider, her sat med 2k-visning, taler også sit tydelige sprog om en anstrengt afslutning..
RECOVERYNu kan der slappes over weekenden, og så kan jeg være meget stolt af mig selv de næste par dage. Nu har jeg løbet mit 9. halvmarathon i 9 forskellige Nike sko. Denne gang blev det til en tur i mine Nike Flyknit Lunar One’s der klarede distancen med bravour!
NikeFlyknitLunarOneJokerDenne her farvekombination hedder faktisk “Joker” hvilket passer meget godt til overraskelsesmomentet til sidst på min tur hvor jeg pludselig gik helt kold 🙂

Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM7HM8HM

Kategorier
Sport & Fritid

Hulken Med Hvide Sutter

Hulk1Jeg kan SÅ meget mærke at det bliver en god sommer og at efteråret er LIGE på trapperne. Det kan jeg nemlig mærke når det begynder at krible i mine fingre for at skrue på mine cykler. Efter mit store Cykel Jesus Sale sidste sommer, er der ikke mange bikes tilbage, men én af dem er faktisk Hulken – der stadig er til salg for kr. 1.500,- Anyway, den kører som en drøm og nu er den blevet opgraderet med hvide Vittoria dæk og hvid Specialized sadel.. fik jeg nævnt at den kører som en drøm? 🙂
Hulk2 Hulk3

Kategorier
Sport & Fritid

Mit 8. Halvmarathon

MIT8HMMan skal smede mens jernet er varmt, eller i min verden løbe når solen skinner. I dag blev ingen undtagelse og jeg valgte at løbe i et nyt par sko, altså nye som i at jeg ikke har løbet en 22K distance i dem, nemlig mine Nike Air Zoom Pegasus 32.
NikePegasus32Jeg har allerede løbet 22K i mine andre Nike Air Zoom Pegasus 30, under mit 5. Halvmarathon og dem var jeg MEGET begejstret for under hele turen. I den nye udgave mangler jeg noget opdrift i forfoden og jeg følte virkelig at jeg fik såkaldte gammelmandsben på de sidste 5K – dér hvor man løber somom man har ski på. Der er ikke nok stødabsorbering i hæl og forfod til mine 91kg under to timers løb. Men på en 10Ker eller 5Ker er skoen super behagelig. Jeg bruger faktisk denne sko som dagligdagssko fordi den er så let og mushy i hælen når man går, men under decideret løb føles den for blød og ustabil over længere sigt.

Jeg løb ud mod Refshaleøen, igennem byen og Christianshavn for at prøve kræfter med en anden del af byen end lige Nørrebro, Emdrup og Søborg/Bagsværd. Vejret var fint og der var godt med mennesker overalt..
RUTE Turen gik godt, men den kraftige vind ude ved Kløvermarksvej gav altså et kæmpe hug i energien. Det bliver ikke en rute jeg løber igen medmindre DMI lover at det bliver TOTAL vindstille.
LAPSGRAFMine tre grafer (Puls/rød, Fart/blå og Kadencen/grøn) er meget stabile under hele turen og giver et billede af at jeg løber stabilt og fungerer som en dieselmotor under lange løbeture, hvilket jeg er ganske tilfreds med og ikke ønsker at lave om på..
RECOVERYNu kan der slappes max af og loades op på kalorier for at få nogle af de 1979 kcal tilbage 🙂

Tak fordi du læser med og husk at løb starter med at tage AL tøjet på, ikke med at sige til sig selv at man SKAL løbe så og så langt eller i så og så lang tid.

Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM7HM

Kategorier
Sport & Fritid

Mit 7. Halvmarathon

7HMTænk engang, når man tror mindst på store resultater, har de det med at komme snigende helt af sig selv. Jeg har brugt weekenden på at se Vikings og Game of Thrones og følte mig på ingen måde specielt gearet eller i zonen for at løbe langt i formiddags efter min skål cornflakes og seks kopper filter kaffe. Men solen begyndte at titte lidt frem og sengen var redt og opvasken taget, så hvorfor ikke hoppe i løbetøjet og få lidt frisk luft. Som sagt så gjort og jeg fik en idé om at ville se min gamle folkeskole igen.. (du kan klikke på billedet og se ruten i billeder via Polar)
RUTEDerfor løb jeg ud mod mit gamle hood i ungdomsårene, der bragte mig min studentereksamen på Gladsaxe Gymnasium og folkeskolens afgangseksamen på Vadgård skole. Det er altid spøjst at løbe en tur ned at memory lane, men i det gode vejr var det kun gode minder der tittede frem..
GRAFJeg løb med et super flow og følte mig i zonen nærmest fra start til slut, som du også kan se ligger alle graferne ganske pænt og tæt op ad hinanden. Jeg løb også godt til i et fint tempo..
LAPSOg kom under de to timer igen, hvilket føltes fantastiske efter sidste omgang, langt over de to timer og med mange stop. Denne gang var der ingen stop og tiden rullede virkelig D.A.U.D.A..
RECOVERYRecovery status’en siger schlapperdays indtil torsdag, hvilket passer mig fint med Påskeferien hvor fritten og børnehaven er lukket. Så skal der bruges lidt ekstra energi på de to Tøser, så håber vejret kan holde næste uge også, selvom der jo er lovet.. SNE!?
nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-7nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-5nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-4Jeg løb i et par Nike Lunarglide 6 – model Hot Lava – og det føltes SÅ fedt at være tilbage i min yndlingssko! Dejlig fast, stabil og med det helt rigtige fit gjorde mit 7. Halvmarathon til en drøm af en oplevelse, hvilket var dejligt efter de to sidste omgange der har været mildest talt miserable at komme igennem 🙂

Jeg har pt. 12 par Nike-løbesko og har nu løbet 7 halvmarathon i 7 forskellige Nike-løbesko. Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM

Kategorier
Sport & Fritid

Mit 6. Halvmarathon

6HMDét billede, selvom det bare er mit hoved på Ashton Eatons atletiske krop, er slet ikke det rigtige udtryk til hvordan min krop har det lige nu.. og hvor flad jeg følte mig mens og under jeg løb mit 6. Halvmarathon. Her kunne man jo så tænke, SÅ STOP DOG MENNESKE! Men nej, sådan fungerer den mandlige hjerne bare ikke. Når vi har sat os et mål, så skal det mål sataneddermame nåes. Vejret har jo været intet mindre end pragtfuldt i dag og selvom jeg i går løb en lille 5K’er følte jeg mig fuld af energi og lyst til at løbe langt i solen i dag..
DATASom du kan se på ovenstående resultat, blev der på ingen måde løbet hurtigt – nok nærmere decideret langsomt. Jeg havde mange stop undervejs, men undskyldte det med at jeg jo også skulle nå at nyde det gode vejr jo.. (undskyldninger er en mands bedste ven og største motivation)
RUTERuten blev igennem Supercykelstien ud til Damhussøen – rundt om den to gange – og så tilbage igen. Det var virkelig en perfekt distance, hvor jeg landede på Nørrebro igen på præcis 22K – SÅ dejligt ikke at skulle løbe rundt om blokken for at fylde de sidste km på..
LAPSMine omgangstider er helt i skoven og ikke noget at råbe hurra for, men jeg gennemførte og var på farten i over to timer, hvilket FAKTISK er noget at råbe hurra for 🙂
nike-flyknit-lunar-2-hyper-punch-DILFJeg løb i mine Nike Flyknit Lunar 2, som gjorde en super indsats under hele turen. Skoen er godt ventileret og sidder MEGET behageligt over lang tid, selv når din fod bliver hævet og træt. Normalt er jeg en str. 11 i Nike, men med denne model samt nogle andre må jeg et halvt nummer op til en str. 11.5. Jeg er generelt ikke den store fan af flyknitmaterialet som Nike har tabt småkagerne helt til, især med deres nye sko Nike Lunarepic Flyknit, der på mange måder minder om en Flyknit Lunar 2 bare med indbygget sok, men det er yderst behageligt at have på, så det er nok en smagssag om man er til strik på overfoden eller ej, jeg er det nok ikke så meget – er mere en mesh-kindda-guy..
Nike_Lunarepic_FlyknitJa, gear er der altid nok af, men det vigtigste er faktisk at få det gear brugt som man nu har. Jeg har pt. 12 par Nike-løbesko og har nu løbet 6 halvmarathon i 6 forskellige Nike-løbesko. Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM
RECOVERYNu kan jeg med god samvittighed slappe MAX af de næste fire dage.. aarhhh! Og så vil jeg lige sige noget til DIG som læser..

TAK fordi du læser med. TAK for din tid og TAK for din interesse. Håber du har lyst til at læse med en anden gang 🙂

Kategorier
Sport & Fritid

Ny Personlig 5K-Rekord

DSC_0003Havde en fantastisk fredag! To møder, én reception og en god 7K løbetur med ny personlig rekord på 5K distancen. Vejret var jo intet mindre end fantastisk i går, så jeg havde lagt mig selv en stram, men realistisk, todo-liste og tidsplan, så alt kunne nåes inden Tøserne skulle hentes ved en 15-tiden. Første kapitel på fredagen rundown var en reception hos Auping senge, der ville præsentere en ny børneseng, der samtidig kunne bruges som en voksenseng. Det var jeg meget interesseret i at høre nærmere om og det er altid super spændende at besøge traditionsrige designhuse, der vægter bæredygtighed og genbrug rigtig højt i virksomhedens ideologi. Der kommer et fyldigt indlæg om Auping inden længe med masser af fantastiske billeder fra den drømmende og farverige verden som Aupings produkter lever i. Men tilbage til min løbetur, der efter to konstruktive møder om henholdsvis et nyt tv/web-program og endelig at få mit one man show fra 2011, JORD lanceret på nettet, kunne kulminere i en lille men effektiv løbetur i det fabelagtige solskin. Jeg hoppede hurtigt i tøjet og fik pulsen i vejret med det samme. Når man er vant til at løbe 11km/t er det pludselig hårdt for iltoptagelsen og pulsen at ligge på 13km/t eller højere over 25 min. konstant løb. Som du også kan se på nedenstående grafik løb jeg små 8K hvoraf de første 5K var med fart på..
lapsJeg gav den virkelig gas, og selvom solen skinnede, var luften stadig rigtig kold. Den luft kan mærkes i lungerne når man sætter farten op og mit tempo falder også drastigt LIGE efter de 5K 🙂 Men ny personlig rekord på 5K distancen på 00:22:28..
5K.. eller det vil sige at første jeg gang jeg løb en 5K test gjorde jeg det på 00:22:21!!! Havde jeg dog bare løbet 8-freakin-sekunder hurtigere havde jeg slået rekorden! Det må ha’ været mit besøg hos Auping senge der har lullet mig ind i en drømmeverden, hvor jeg TROR at jeg løber hurtigere og hurtigere, men med en gennemsnitlig fart på 13,4km/t (17,6 km/t max) og en gennemsnitlig puls på 173 (187 max) er det ikke så ringe endda. Dog kan man slet ikke fatte at Usain Bolt skyder en topfart på 42 km/t når han trykker den af på 100M distancen – hvor hurtigt tror du at DU kan løbe hvis du giver den MAX gas?

Kategorier
Sport & Fritid

Nike Womens Running // SP16

Sp16_NWMN_Style_Guide_Studio_RN_Look_20_090_copy_53772I dag hylder vi kvindernes internationale kampdag. Vi fejrer styrkelsen af kvinder, kvinder der er selvstændige og som står stærkt. Vi fejrer kvinder i sport, kvinder som kæmper for individualitet men også for en samlet fællesskab. Et fællesskab som bliver hyldet spontant rundt omkring i hele verden, også af Nike og DILF Bloggen. Nike har i dag lanceret deres SP16 looks og nyheder – med ægte atleter som modeller – fedt mand, jeg mener WOmand!
Sp16_NWMN_Style_Guide_Studio_NSW_Look_16_039_copy_53766Sp16_NWMN_Style_Guide_Studio_WT_Look_13_069_copy_53773Sp16_NWMN_Style_Guide_Studio_WT_Look_12_050_copy_53775Sp16_NWMN_Style_Guide_Studio_NSW_Look_28_060_copy_53769

Kategorier
Sport & Fritid

God 10K Recoverytur

IMG_0924Er lige kommet hjem efter en god recoverytur på små 10K. Efter to dage med stive ben efter mandagens 5. Halvmarathon, var det på tide at få varmet kroppen helt op og få noget blod rundt i systemet og gjort kroppen helt gennemvarm. Jeg fandt et par legendariske løbesko frem fra gemmerne, nemlig mine Nike Flyknit Lunar 1. I dag lancerer Nike nemlig et par helt nye løbesko kaldet Nike Lunar Epic  der mest af alt bare er en løbesko med en integreret sok, som man har set sit indtog af på alle Nike fodboldstøvler. Nu er turen så kommet til at prøve at integrere det i Nikes omfattende løbeskos line-up. Det var skønt lige at komme ud og løbe igen og det er altid en kæmpe fornøjelse at prøve et par nye sko igen, selvom de er gamle. Jeg kan næsten ikke forestille mig hvordan Nike kan blive ved med at forbedre en løbesko, men selvfølgelig skal der nogle penge i den store Nike pengekasse og man skal jo hele tiden finde på noget nyt…
IMG_0926Jeg fik løbet 10.84K på 56 min. og fik forbrændt 811 kalorier hvor 19% gøres op som rent fedt. Det tror jeg så næppe på, da jeg har vejet det samme de sidste 4-5 år næsten uanfængtet af hvad jeg foretager mig, eller ændrer ved min kost, træning, restitution eller andet. Er glad for at jeg er sund, rask og i vigør så kan livet nemlig bare komme an hvis det tør 🙂