I Dag Bliver Jeg 40 År

Mit 4. Halvmarathon

MIT4HMHoly shit den her 4. omgang var hård. Det kan helt sikkert mærkes at jeg har gået rundt med virus i kroppen næsten hele februar måned og med Tøserne syge og vinterferie oveni, havde jeg ærlig talt ikke troet at jeg kunne komme igennem med mit nytårsforsæt om at løbe en halvmarathon hver måned i 2016. Jeg havde før været ude på en tur hvor jeg prøvede at psyke mig selv op til at løbe de 22K, men måtte se mig slået af min indre Slap-af-dæmon og give op efter sølle 9K. Derfor var det også en endnu større sejr for mig at gennemføre lige inden februar måned udløber -YES!
mapJeg løb min sædvanlige rute mod Bispebjerg kirkegård og tilbagelagde en små 10 runder deroppe inden jeg kæmpede mig hjem igen. Min tid blev også over de 2 timer, men min puls er faktisk helt okay sammenlignet med de forrige tre halvmarathons (1HM2HM3HM) og da det stadig er koldt i luften kan jeg kun være mere end tilfreds med bare at gennemføre. Du kan klikke på billedet og se en animeret rutevisning af min løbetur.
runJeg måtte stoppe hele tre gange og få pulsen og energien på plads og ikke mindst strække lidt ud undervejs, som man også kan se på ovenstående graf ved den blå linje der dykker tre gange efter 10K. Det var dog tre stop givet godt ud. Og det vigtigste for mig er helt klart at lytte til min krop undervejs for at undgå overbelastning og ikke mindst fremtidige skader. Jeg var virkelig på en sej opgave denne gang og de sidste 5K var i dén grad hårdere end nogensinde før.. men jeg gennemførte og FUCK hvor det føltes godt!
recoveryNu kan jeg med god samvittighed læne mig tilbage resten af ugen og se på min recovery graf at jeg tidligst kan løbe igen på søndag 🙂
NikeLunarglide6BlackJeg løb mit 4. halvmarathon i dem her, mine første Nike Lunarglide 6, dem der startede hele mit løbetrip sammen med mit Polar gear.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

I Dag Bliver Jeg 40 År