Kategorier
Life of DILF

Hvad Bringer Det Nye År Med Sig?

dsc_00032017. Det lyder vildt. Jeg er født i 1976 så det bliver et år hvor jeg bevæger mig væk fra de 40 og mod de 50. Jeg har normalt ikke den bedste følelse med et år som ender på et ulige tal, altså 7, som i 2017. Jeg har dog så mange fantastiske ting kørende for mig i mit liv, så hvis jeg skulle remse alle mine positive elementer frem for mig selv, ville min konklusion helt klart være, at jeg aldrig har haft det bedre. Det skal et ulige tal ikke lave om på. Så jeg satser hele min positive Ja-hat på at 2017 på alle måder bliver et helt igennem fantastisk år.

Jeg ved at min grønne cykel nok skal tage mig ud i naturen og fylde mine depoter med frisk luft og gode stunder i det fri og med min familie og vidunderlige kæreste ved min side skal det nye år helt sikkert nok bringe lutter gode stunder med sig. Jeg glæder mig allerede til alt hvad 2017 bringer med sig. Livet er trods alt meget større end lige eller ulige tal så mon ikke det nok skal gå alt sammen. Det tror jeg fuldt og fast på. Rigtig godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *