Kategorier
Bolig & Indretning

Et Lille Tip Til Børns Kreativitet

dsc_0022Som vores store danske formgiver Verner Panton engang har sagt:

Et rum skal tage i mod mig som et stort varmt kram.. har jeg ikke lyst til at ligge mig ned på gulvet og omfavne rummet med det samme, er indretningen ikke lykkedes”

verner-panton-sputnik-design-6Jeg syntes det er et super fedt citat – og helt igennem rigtigt. Jeg ser SÅ mange opstillede rum, miljøer, køkkener, stuer og soveværelser, der mest af alt ligner en udstilling fremfor et hjem. Det er pænt, flot og god stil, men jeg føler mig ikke hjemme og er mere bange for at ødelægge æstetikken i rummet ved at sætte mig ned i sofaen og bule lidt i de opstillede puders udtryk.. én ting er HELT sikkert jeg får ikke lyst til at ligge mig ned på gulvet som et lille barn i puderummet og “kramme rummet”.
hjemme-hos-rasmus-w5Sådan skal det også være med kreativitet. Det skal være tilgængeligt som et atellier i dagligdagen, især for børn. Alva er nemlig super glad for at tegne og lege med LEGO. Og en kæmpe forskel kunne mærkes da jeg gjorde alle farverne og ikke mindst papir og underlag tilgængeligt for hende. Jeg kopierede simpelhent set-up’et fra hendes børnehave hvor Alva hver morgen helt selv napper papir, underlag og farver – helt af sig selv. Nu er det samme så muligt hjemme hos mig og det har virkelig givet pote. Alva tegner SÅ meget selv når hun er her og da jeg gjorde det samme med hendes LEGO, altså lod det ligge fremme på bordet, var det det første hun begyndte at gøre når hun stod op.. fordi det var tilgængeligt, så indbydende ud og favnede kreativitetet hos et barn.
img_0117Alva elsker også at lege på mit store røde IKEA PS gulvtæppe fra 2012 og det er jeg stolt af. Dermed ved jeg at jeg har fået indrettet min stue/lejlighed som et stort varmt kram og at børn – og ikke mindst voksne (mig selv) har lyst til at være på gulvet og lege, slappe eller hygge på gulvet, fordi man får lyst til af omfavne rummet.

Så husk at gør dit barns kreative interesser let tilgængelige i dagligdagen og lad rodet husere en dag eller to mere end normalt, blot så kreativitetet kan være tilgængelig så snart at fantasien og lysten til at kreere melder sig 😉

Kategorier
Bolig & Indretning Sponsoreret

Det Ledningsfrie Rengøringsmirakel

14715643_1419672438061526_6419785099450732735_oTro mig, er der en som sætter pris på nye gadgets, så er det fanme mig. Især hvis det er en gadget der kan gøre min hverdag nemmere. Hvis så dertil det er en gadget der kan gøre min hverdag nemmere i rengøringsafdelingen, så kan jeg næsten ikke få armene ned igen, og sådan forholder det sig da næsten også i min test af den ledningsfrie Electrolux støvsuger som jeg har fået lov til at anmelde.

Selve enheden er MEGA lækker, så er det sagt, men den er en anelse tung og kan være svær at håndtere med bare én hånd selv for en mand. Min store pige Liva på 10 år havde svært ved at styre støvsugeren uden at bruge to hænder og faktisk er ergonomien i støvsugeren ikke rigtigt bygget til at bruge to hænder. Dertil kommer der en lille downside med at støvsugeren ikke kan bruges under sengen eller andre trænge/smalle steder da støvsugerhovedet slet ikke kan vinkles i den retning, så dér skal man stadigvæk finde den gode gamle støvsuger frem, når der skal være helt rent under sengen.

Men i det daglige er den en absolut drøm, især når man har børn. Sand, krummer, hår og spildte popcorn bliver suget op som en leg – SELV på gulvtæpper. Jeg var seriøst blæst bagover, når det kom til sugeevne på gulvtæppe. Normalt skal jeg støvsuge hele mit 200×300 kortlugstæppe i hånden med min almindelige støvsuger, hvilket kan være super krævende og ikke mindst hårdt for ryg og håndled. Men med det ledningsfrie rengøringsmirakel, gik der helt ærligt som en leg. Det var en total wow-oplevelse og noget jeg på ingen måde har oplevet så nemt før!

Andre lækre features er LED-belysningen, der gør det muligt at se præcis hvad man støvsuger hvilket kan være dejligt når der er blevet leget med LEGO over weekenden og mange at de små klodser er faldet ned på trægulvet. Alle gulve af træ støvsuges så nemt som ingenting og sand i entréen er det nemmeste i verden at suge op.
14706902_1419654671396636_8791334344758165074_oSelve rengøringen af støvsugerens filter er også super simpelt og nemt. Man kan tage hele “posen” ud som en lille madkasse af plast og så tømme al det opsugede ned i skraldespanden – ski’ smart! Der kan også rives i en lille fjeder i midten af filteret så alle de helt mikroskopiske støvpartikler kan luftes ud – dette skal helst gøres udendørs eller for åbne vinduer.

Der er strøm på det store lithium batteri til en lille times støvsugning, hvilket uden problem er nok til de fleste store husstande. Støvsugeren kan også bruges til bilen – men ikke inde i kabinen, KUN til rengøring af bagagerummet. Dertil er støvsugeren simpelhent for stor og klodset til at komme rundt i en bils trænge kroge og hjørner.

Støvsugeren kan stå af sig selv helt oprejst hvilken er en lækker feature og opladeren der følger med er også super smart og fungere således også som stående oplader og holder for den ledningsfrie støvsugerbandit. Jeg er meget tilfreds med resultatet, men kunne godt bruge en bedre ergonomi og et mundstykker der kunne vinkles under senge og sofaer, så kunne man nemlig helt nøjes med én støvsuger i husstanden og ikke to, som dog stadig vil være nødvendigt i mit tilfælde.

KÆMPE optur til Electrolux med den eminente sugeevne på gulvtæpper, det gør virkelig den daglige rengøring MEGET nemmere og entré, køkken og overfladesnavs kan lynhurtigt kommes til livs med bare 10 min. indsats!

Du kan følge med på Electrolux’s egen Facebook side eller officielle website 🙂

Kategorier
Bolig & Indretning Sponsoreret

Jeg Har Fået Noget Vildt

5ib9awz8gacd1rvgsxvxc-grnzrltzmvwq7bm6xmjqcg5fvepktyn-wipgm0qsh-vmq-_wxt53aw1270-h714-noI dag kl. 8.22 ringede det på min dørtelefon. Jeg lå stadig i sengen, men sprang op da jeg vidste hvad der potentielt ville være inden for min rækkevidde ganske kort tid efter. Nået jeg har ventet på i snart to uger. Noget der MÅSKE kan tilfredsstille min indre maniske rengøringsvanvid. Kan du mon gætte hvad det er? Her er et lille hint, der er ingen ledning men stadig med prædikatet ULTRA POWER! Jeg kan slet ikke vente til at rive papkassen op.. hvad tror du at det kan være?

Kategorier
Bolig & Indretning

Min Stue Med Philips Hue

MinStueMedPhilipsHueJeg har levet side om side med Philips hue i snart fire år nu og jeg elsker det. Se bare på pladsen omkring mit spisebord og hjemmekontor, hvor enorm en forskel det gør sig om lyset er varmt og klassisk, rødligt og hyggeligt eller ren UV nuance, der faktisk er langt mere behageligt for ens øjne end klassisk lys. Man skal lige vende sig til det, men det spiller maks til evt. Netflix eller filmhygge. Når jeg sidder og arbejder elsker jeg det varme rolige lys som dette..
IMG_20160329_194950Og til de sene aftentimer med surfing på nettet, eller kreative skriv holder jeg meget af mit varme rødlige lys, der ser en anelse mere lummert ud på billedet end i natura 🙂
IMG_20160329_194651Og hvis der så skal stenes film, serier eller flow-tv så er det bare om at få aktiveret det blå UV-lys, der holder dine øjne friske uden at blive trætte – that’s true – og kun med Philips hue..
IMG_20160329_194811NB! Dette er IKKE et sposoreret indlæg, men derimod bare mig der som almindelig forbruger er glad for det gear jeg har og bruger i dagligdagen. Tak fordi du læser med 🙂

Kategorier
Bolig & Indretning

En Verden Af Drømme

Masonry-multi,-100-pct.-bomuld,-140_200-+-140_220,-vejl.-pris-kr.-895-_2Har været til en fin, fin reception hos den traditionsrige senge- og madrasspecialist Auping. I anledningen af lanceringen af deres modulopbygget køje/børneseng med fuldmål madrasser så selv voksne kan sove godt i den, var vi inviteret til reception med brunch og velkomsttale hos Auping. Børnesengen er yderst lækker i sin finish og kan også tåle en masse tæsk med sin 14-lags finér konstruktion og 100% giftfrie lakering og overflade.
Auping-0303291611252Produktet er vanvittig lækkert og havde jeg de knap 40 tusind kroner som sengen koster inkl. 2. stk. madrasser, ville jeg meget gerne have en stående til tøserne, i den lille lejlighed på Nørrebro. Man kan heldigvis altid håbe på at vinde i lotto, eller få MANGE penge tilbage fra SKAT, eller også kan man som mig, drømme sig væk i Aupings euforiske univers af farver, mønstre og fantastiske tekstiler, tjek lige disse indbydende interior billeder..
Auronde-i-natur-bøgLækre varme brune toner og nuancer..
CD261-3864Eller lidt mere kulør i pastel skalaen, stadig med en masse nordisk inspiration og varme..
Fragment-yellow,-100-pct.-bomuldssatin,-140_200-+-140_220,-vejl.-pris-kr.895-_1Ren solskinsmorgen og masser er fart på det gule diamant tema..
Rhumba-powder-04Det her er næsten mit foretrukne farveskema til et soveværelse, elsker bare den pudderfarvet tone sammen med grå, lys blå og brun.. wow!
Lozenge-mint-01Auping leverer virkelig en verden af gode drømme 🙂

Kategorier
Bolig & Indretning

Min 40-Års Gave

DSC_0013Jeg har længe haft lyst til at købe mig en ekstra String Pocket hylde til mit lille køkken. Men den er dyr og jeg har ikke lige følt at jeg “bare” kunne købe mig en. Sådan er det at blive voksen og følsom.. med finanserne. Derfor tænkte jeg at det ville være perfekt at ønske mig den til min 40-års fødselsdag, som du sikkert har læst en masse om allerede 🙂 ja, sorry – men man bliver jo kun 40 én gang i livet.. Min dejlige mor, var så sød at give mig hylden og jeg kunne næsten ikke vente med at sætte den op.
DSC_0004Til at starte med var idéen at den skulle hænge over vasken, men faktisk fik Liva en idé som var ret så anderledes og slet ikke så dum endda..
DSC_0007Nemlig at sætte hylden op i forlængelse af den eksisterende hylde – og mit tvist blev så, at den skulle være en anelse højere oppe, så det hele blev lidt mere anderledes og kreativt. Det smarte ved String Pocket-systemet er nemlig at man kan udbygge reolerne både til siderne, men også op og ned..
DSC_0012Da jeg satte den første hylde op havde jeg selvfølgelig taget højde for, at jeg kunne udbygge dem i højden, så nu har jeg stadig mulighed for at satte en gavl mere op i venstre side og ligge en hylde mere på. Jeg er virkelig glad for resultatet og det skaber en masse hygge, orden og varme i rummet, samtidig med at det er super funktionelt og dekorativt på samme tid – præcis som godt design skal være. Godt set at Liva og tusind tak til min mor for den dejlige gave 🙂

Kategorier
Bolig & Indretning

Ting Jeg Elsker I Mit Køkken

IMG_0717Indrømmet, jeg har ikke verdens smarteste køkken. Det er heller ikke særligt moderne eller tjekket. Men jeg er glad for det, og jeg laver en masse dejlig mad i det. Jeg har ikke så mange fancy ting, men jeg er glad for det franske mærke Le Creuset og så elsker jeg min åbne String reol så man kan se alle de mange farver på kaffekopperne. Dertil har jeg købt en kæmpe kagekrukke på udsalg også fra Le Creuset. Den står oven på køleskabet ved siden af det dejligste billede som jeg har fået af Liva. Og den sidste ting som jeg er helt vild med er min nye kage opsats – selvfølgelig fra Le Creuset – som jeg har fået af min dejlige kæreste. Disse enkelte genstande elsker jeg at kigge på når jeg nøffer rundt i mit køkken til daglig og jeg ville aldrig bytte det væk for noget moderne eller mere fancy. For mig er det perfekt uperfekt 🙂
IMG_0767Min nye kageopsats aka lagkagefad, som allerede har været godt i brug med Livas jorbærlagkage..IMG_0718Og her, den store røde kagekrukke og det fine billede fra Liva.. det er virkelig nogle ting som jeg elsker i mit køkken..

Kategorier
Bolig & Indretning

Hvor Skal Elgen Hænge Og Hvad Skal Den Hedde?

IMG_0759Nu hvor jeg, forleden dag, fik samlet en flot elg i valnød, mangler jeg kun at finde ud af to ting. Nemlig HVOR elgen skal hænge og hvad den skal HEDDE? Først er det nok bedste lige at prøve nogle forskellige positioner af i den lille lejlighed. Så mens jeg holder elgen oppe, tager Liva et billede af far. Det smart og det virker, som på ovenstående billede i stuen. Elgen rager så meget ud fra væggen at man ikke kan have den hæængende over sofaen uden man som voksen risikerer at få en elg i hovedet når man rejser sig op i en fart – det går jo ikke så vi må ind og se om der er en bedre plads i soveværelset..
IMG_0755Nu er der jo en masse indrammede billeder inde i soveværelset og medmindre jeg fjerne det lille billede i midten, vil det virke en anelse presset. Alva har sin helt egen måde at vurdere elgens placering på, nemlig ved at kigge omvendt på det hele..
IMG_0756Så gik turen til den lille fordelingsentré hvor jeg i lang tid har haft en gammel scenografi-pap-ting fra Live fra Bremen hængende. Måske det kunne være på tide at skifte den ud med en ny sjov ting som et elgehoved..
IMG_0787Jaaa, det blev entréen! Og Tøserne var også klart mest til at elgen kom ud og passede på vores overtøj. Vi har også fundet et fint navn nemlig Ellie, Liva siger at det er slang for Elliot, selvom jeg sagde at det måske klingede lidt pige-agtigt. “Det gør ikke noget far” sagde Alva meget overbevisende, så nu har den lille entré fået en ny dørmand..
IMG_0785Sig hej og hjerteligt velkommen til dør-elgen Ellie, vores nye entre elg og vogter 🙂

Kunne du selv tænke dig et flot dyrehoved så tjek endelig Forthehome.dk ud. Der er rigtig mange flotte varianter og jeg var selv meget i tvivl om hvad det skulle være. Jeg valgte Elgen pga. størrelse, men ellers var jeg helt vild med Elefanten, nøj den er fed!

Jeg har fået en 20% rabatkode (SPAR20) til dig som læser af DILF Bloggen og det gør lige at fragten bliver gratis + en halvtredser mere af på prisen, det er altså en meget god deal.

Kategorier
Bolig & Indretning

En Elg Til Hjemmet

IMG_0732Ja, Liva ser overrasket ud på dette billede! Det ville jeg faktisk også være hvis jeg fik at vide at nede i denne æske ligger et elgehoved i valnød. Det er det sjove interiorfirma Forthehome.dk der har produceret en række fantastiske dyrehoveder, lige til at hænge op på børneværelset, i mandehulen, garagen, restauranten, caféen, kontoret, fritidsklubben eller børnehaven. Alt er pakket i skønneste orden, som du kan se på nedenstående billede..
IMG_0735Liva pakker alle de mange lag ud, mens Alva på bedste supervisor-manér ser til at alt sker efter bedste orden. Derefter var det bare om at få far til at samle de mange lag..
IMG_0737Den medfølgende manual er lige til at overskue og nem at forstå..
DILFsamlerElgOg så tog det under 10 min. at samle den søde Elg. Og det kræver ingen værktøj eller særlige GDS-evner at samle..
IMG_0753Nu skal jeg bare finde ud af hvor den flotte elg skal hænge i den lille lejlighed?

Kunne du selv tænke dig et flot dyrehoved så tjek endelig Forthehome.dk ud. Der er rigtig mange flotte varianter og jeg var selv meget i tvivl om hvad det skulle være. Jeg valgte Elgen pga. størrelse, men ellers var jeg helt vild med Elefanten, nøj den er fed!

Jeg har fået en 20% rabatkode (SPAR20) til dig som læser af DILF Bloggen og det gør lige at fragten bliver gratis + en halvtredser mere af på prisen, det er altså en meget god deal.

Kategorier
Bolig & Indretning

Det Ultimative Billede Til Drengeværelset

HectorMessi_GudmundThaiNu hvor Lionel Messi lige har vundet den 5. Ballon d’Or i træk, er det sikkert mange drenges drøm at se sig selv i samme bekræftende lys. Nu kan den drøm blive til virkelighed. Sammen med min fotograf, Gudmund Thai, tilbyder vi nu at lave det ultimative fodboldbillede til drengeværelset. Det eneste du skal medbringe er 1. stk. barn iført fodboldtøj efter eget ønske. Så sætter vi nemlig DIN dreng (eller pige) ind i samme spektakulære rammer som Gudmunds søn, Hector. Er du interesseret? Så skriv mig en helt uforpligtende mail på: msv@veltz.dk – Vi har nemlig det lækreste nye studie i Hørsholm, som du IKKE skal betale leje af og netop derfor, kan vi levere ovenstående foto i super digital kvalitet til en uhørt favorabel pris. Og ja, vi har også et tema på vej til pigerne..
Room