Mit 3. Halvmarathon

En Elg Til Hjemmet

IMG_0732Ja, Liva ser overrasket ud på dette billede! Det ville jeg faktisk også være hvis jeg fik at vide at nede i denne æske ligger et elgehoved i valnød. Det er det sjove interiorfirma Forthehome.dk der har produceret en række fantastiske dyrehoveder, lige til at hænge op på børneværelset, i mandehulen, garagen, restauranten, caféen, kontoret, fritidsklubben eller børnehaven. Alt er pakket i skønneste orden, som du kan se på nedenstående billede..
IMG_0735Liva pakker alle de mange lag ud, mens Alva på bedste supervisor-manér ser til at alt sker efter bedste orden. Derefter var det bare om at få far til at samle de mange lag..
IMG_0737Den medfølgende manual er lige til at overskue og nem at forstå..
DILFsamlerElgOg så tog det under 10 min. at samle den søde Elg. Og det kræver ingen værktøj eller særlige GDS-evner at samle..
IMG_0753Nu skal jeg bare finde ud af hvor den flotte elg skal hænge i den lille lejlighed?

Kunne du selv tænke dig et flot dyrehoved så tjek endelig Forthehome.dk ud. Der er rigtig mange flotte varianter og jeg var selv meget i tvivl om hvad det skulle være. Jeg valgte Elgen pga. størrelse, men ellers var jeg helt vild med Elefanten, nøj den er fed!

Jeg har fået en 20% rabatkode (SPAR20) til dig som læser af DILF Bloggen og det gør lige at fragten bliver gratis + en halvtredser mere af på prisen, det er altså en meget god deal.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

 • Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s
  challenging to get that “perfect balance” between usability and appearance.
  I must say you’ve done a very good job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me
  on Safari. Excellent Blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 3. Halvmarathon