Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Art Deco Og Arkitektur I Disneyland Paris

dsc_0026_2Det er overalt! Den futuristiske, maksimalistiske og super dekorative art deco. Det er en sand fornøjelse, for en design elsker som mig. Hvis man skulle se samme mængde af arkitektur skulle man rejse store dele af verden rundt, eller bare være heldig som mig og tage til Disneyland Paris. Det er virkelig en fed oplevelse bare at gå og kigge på de fascinerende bygninger og rides som parken huser. Og det er fuldstædig som at rende rundt på et enormt filmsæt hvor ALT er gennemført, helt ned til mindste detalje.
dsc_0025_2
Tjek lige en indgangsfacade! Det ser altså for sygt ud – især i virkeligheden. Det var i dette monster tempel at vi oplevede Jedi Training Academy..
dsc_0009
Her ses indgangspartiet til den store Armageddon special effects spectacular, dog mindre nedtonet i udtrykket sammenlignet med andre facader i parken.
dsc_0008
Det store stunt-motor-show, som vi desværre ikke kunne opleve, da det var en tand for koldt til at sidde ned udendørs i 30 min.
dsc_0006
Den sindssyge Rock’N’RollerCoaster selvfølgelig inspireret af Aerosmith, godt jeg ikke skulle prøve den.. phew!dsc_0024Igen et super eksempel på den overdådige udsmykning der hersker overalt i Disneyland Paris. Her er det loftudsmykningen i en helt normal diner, som lige er blevet opgraderet til en hel Michaelangelo-inspireret-art deco-vintage-kollage.. wow!dsc_0030Mere art deco, her den største og mest imponerende Disneyland shop af dem alle.. World of Disney!dsc_0033Tjek lige en lækker butiksindgang/kæreste.. (Dubai har ringet, de vil gerne have deres nødudgangsfacader tilbage)
dsc_0034Loftudsmykning inde i Disneyshoppen.. ALT er gennemført og ALT er overvældende..
dsc_0047
Se her.. de store interior oplevelser bliver bare ved og ved. Her er vi gået ind i lobbyen på det mondæne Disneyland Hotel, hvor alle de søde Disneyfigurer render rundt om gemmer sig, når det bliver FOR koldt ude i parken.dsc_0038_1Jeg ved sq snart ikke hvem der er mest cute på det her billede.. Nadia, eller Æsel 🙂dsc_0007Når jeg sagde der var koldt, så mente jeg det… -14 grader den ene dag! Så selvom solen skinnede fra en skyfri fransk blå himmel, og ingen vind rørte på sig, så var der stadig et seriøst lag frost på køleren af den klassiske yellow cab…
download_20170119_165436Så derfor var det godt at vi havde hætterne på, og hinanden til at holde os varme med <3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *