Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

En Star Wars Oplevelse For Livet

dsc_0017Om mine forventninger til Disneyland Paris’ opsætning af Star Wars: Season of the Force blev indfriet? Det kan du i dén grad skrive under på. Jeg så “Stormtroopers March”, “First Order March”, “Star Wars: A galaxy far, far away show”, det imponerende aften-lysshow projekteret op på det enorme Hollywood Tower, “A Galactic Celebration” og på den sidste dag oplevede jeg noget jeg selv ville ha’ givet min højre hånd for at have deltaget i.. nemlig “The Jedi Training Academy.”

Jeg tror nok lige det har været en oplevelse for livet, og jeg kunne blive ved med at poste billeder af den skønne park og de utrolige events og shows.. vil blot anbefale ALLE der har hang til at opleve den magiske verden fra film, animationsfilm og gamle tegneserielegender, at tage et par dage til Disneyland Paris og oplevede den barnlige magi opsluge en 🙂
dsc_0009_1En Stormtrooper nedstirrer min kæreste Nadia under First Order March
dsc_0005_1First Order March finale
dsc_0012 dsc_0014_1Star Wars: A galaxy far, far away show. I baggrunden ses det enorme Hollywood Tower som bliver brugt som lærred til det store lysprojekteret aftenshow “A Galactic Celebration.”
swhtEt lille udsnit af de mange super flotte billedescenarier som blev blæst op på The Hollywood Tower under det store aftenshow “A Galactic Celebration.” Shiiit, det var vildt!
dsc_0012_1Jedi Training Academy (os mig, os mig, os mig..)
dsc_0022_1Jedi Training Academy, hvor selveste Darth Vader uventet dukker op, for at give de unge Jedier et tilbud som de ikke kan sige nej til.. come join the dark side..
img_8097
Og somom at ALT ovenstående ikke var nok, så mødte jeg lige en ægte Jedi Master i den ene diner hvor vi spiste. Ikke nok med at The Force var MEGET stærk hos denne Jedi Master, så var han også MEGET skrap til at snitte ansigtsrelieffer ud i vandmeloner… tro på at jeg var imponeret og spurgte mange gange ind til om jeg ikke kunne blive hans nye Padawan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *