Hvem Er DILF

IMG_20141101_135917
Jeg hedder Martin Veltz og jeg er født i 1976 og er far til Liva på 10 år og Alva på 4 år. Jeg bor i en lejlighed på 65 km2 på Nørrebro, hvor jeg hygger mig meget med mine piger og min kæreste.

Jeg begyndte at blogge i starten af 2014 sideløbende med at jeg lavede eftermiddagsradio på Radio 100 i programmet “Kør hjem med Veltz”. Lige siden har jeg været glad for at blogge, om min egen dagligdag eller når jeg er sammen med mine piger. Det er fedt at se tilbage på de ting man oplever som en slags online dagbog, hvilket driver mig meget til at skrive.

I min fritid løber jeg, spiller tennis og dyrker lidt styrketræning. Jeg har holdt mig aktiv i mange år nu og er som noget nyt begyndt at fokusere min træning mod livskvalitet fremfor fysiske resultater. Jeg er ikke træningsfreak eller sundhedsmanisk, vil bare gerne leve et langt liv hvor jeg kan være aktiv for mig selv og mine tøser.

Du kunne evt. besøge min hjemmeside VELTZ.DK som er mit firma hvor jeg som selvstændig har slået mine kreative folder siden 2007.