Kategorier
Julen 2015

Glædelig Bagjul & Godt Nytår

NetflixBilledeJaaa! Bedre sent end aldrig. Jeg vil rigtig gerne takke, mine dejlige læsere af DILF Bloggen for et utroligt positivt og varmt 2015. Det har været skønt for mig at opleve den oprigtige interesse og engagement for mig og mine tøser. Jeg glæder mig allerede meget til at komme i gang med 2016 og dele en masse fantastiske oplevelser med Jer!

Ovenstående billede er fra den årlige Netflix Julestue, hvor alle fik taget et klassisk “familiebillede” til julekortet. Mit julekort er så blevet til et “glædelig-bagjul-og-godt-nytår-kort” istedet. Jeg er HELT vild med det billede og selvom de voksne tager sig godt ud, så er der vist ingen tvivl om at det er Liva og Alvadutti, der overstråler det hele.

Håber at du og dine nærmeste kommer godt ind i det nye år, og har du ligesom mig børn omkring dig nytårsaften, som kan have svært ved at holde sig vågen til årets sidste nedtælling, så se lige filmen nedenunder. Netflix har lavet en rigtig god løsning til, at børn i alle aldre, kan være med på en nedtælling til det nye år.. uden at skulle holde sig vågen til kl. 24.00 – Glædelig bagjul og godt nytår!

De varmeste og kærligste hilsner

Martin

Kategorier
Julen 2015

VINDEREN Af 1-Års Netflix PLUS AppleTV

netlfixjulVINDERSÅ kan den ikke trækkes længere! Jeg er meget stolt og super glad over den store deltagelse til konkurrencen om 1-års abonnement til Netflix PLUS et AppleTV. Der har været lige præcis 99 svar og deltagere og det er 11 mere end til min forrige Netflix konkurrence.

Spørgsmålet man skulle svare rigtigt på var hvilken to tv-serier som Alva er mest glad for, de to valgmuligheder var:

A: Rasmus Klump & Peter Pedal
B. Diego & Dora The Explorer

Det rigtige svar er selvfølgelig: B. Diego & Dora The Explorer – og det havde ALLE 99 af Jer svaret rigtigt på – FLOT!

Ud ad de 99 har jeg trukket en heldig vinder, og denne er..

Mie K.

KÆMPE STORT TILLYKKE! Du har vundet et årsabonnement til Netflix PLUS et AppleTV!

Tusind tak til ALLE som har deltaget, det sætter jeg rigtig stor pris på – tak!

Bedste julehilsner

Martin

Kategorier
Julen 2015

Julemandens Værksted

DSC_0001Det kommer faktisk bag på mig hvert år når der skal pakkes gaver ind. Det virker bare som om at der er MANGE flere pakker til børnene end da jeg selv var dreng. I de gode gamle dage var der enten én stor gave (en X-Wing) eller måske to gaver (en mellemstørrelse Lego ting og en mellemstørrelse Star Wars eller GI. Joe ting.) I dag er det bare den uendelige stime af pakker der bare aldrig holder op med at skulle pakkes ind. Jeg har allerede pakket 10 stk. ind som er i kælderen, og så mangler jeg lige lidt småpakker, som ikke er på billedet som du kan se, men SHIT hvor er der mange gaver altså. Man kommer virkelig i julestemning, men måske er det i overkanten. Jeg vil rose de mange legetøjsproducenter for at være blevet meget bedre til at producere gaver og især gaveæsker der signalerer monster value for money. Man kan sagtens finde tre enorme gaver for eks. kr. 500,- og dét kunne man altså ikke dengang jeg var dreng. Det må være vildt for børnene Juleaften, men jeg kan sagtens forstå hvis mange børn slet ikke kan forstå omfanget af den gaveregn som de kommer ind i når julen for alvor træder i karakter omkring den 23-24-25 hvor mange familier udveksler gaver på kryds og tværs af familiernes konstellationer. Jeg glæder mig til Jul, bestemt, men tror at næste år skal dæmpes en smule ned så der ikke er mere end en 3-4 gaver til hvert barn.. glædelig jul!
DSC_0003Har du nogensinde prøvet at pakke en gave ind med sådan en udfordrende facon..
DSC_0002Her er et lille udsnit af gaverne til Alva.. der står også nogle i kælderen. Nu køber jeg også gaver ind for min mor til tøserne, men alligevel.. fanme en vild fangst som 3-årig.

Kategorier
Events & Kultur Julen 2015

Dansettens Store Julebingo

MortenOgDansDer var satme skruet op for julestemningen da jeg i weekenden tog afsted til Dansetten i Espergærde for at få min debut som bingovært. Vi havde gjort det til en familieudflugt så vi var tre piger, min kæreste og jeg. Da vi ankom var Morten Remar i gang med det hyggeligste show og inden da havde der både været besøg af en trylle-drille-nisse og danseshow. Efter at alle gæster havde fået sig en hotter hos Harry’s Place var alle klar til at gå i gang med Dansettens Store Julebingo.
NissesjovTrylle-drille-nisse på spil..
Bingo3Vi skulle spille 10 spil, med 1 række, 2 rækker og fuld plade (3 rækker.) Så reelt var det 30 spil vi skulle tage hul på. Efter en lille time havde vi rundet de 5 første spil og tog derfor en velfortjent puster. Der havde været mange gode præmier og vindere i første halvdel, og flere spillere havde vundet hele to gange på samme plade. Nu skulle sidste halvdel af det store bingo show sættes i gang og stemningen var stadig lige så hyggelig om munter som i første halvdel.
Bingo1Spillene kom godt undervejs og især de unge drenge og piger var vilde med at spille bingo med de voksne. Dét var virkelig skønt at se hvordan de gamle dyder med fællesskab og gammeldags bingo kunne holde de tablet- og iphone- ipad-hungrende børn ved ilden som var det en helt ny must-have app fra Appstore. Hovedpræmien nærmede sig i det sidste spil nummer 10 og præmien var et gavekort til slagter Baagø på en stor 3kg frilandsgris og ditto til and. Min kæreste, Nadia, havde igennem alle spillene håndteret vores tre medbragte tøser, samt de fem plader vi spillede på. De fem plader var blevet til 4 lige for at holde multitaskingen på det mest optimale niveau. Og det tiende og sidste spil var ved at lakke mod enden og spændingen var på sit højeste da hvert tal kunne udløse det uigenkaldeligt sidste BANKO i det store julebingo show..
Bingo2 Pludselig råber jeg tallet “35” op og hvem andre end Nadia råber helt overrasket og nervøst “BANKO!”.. der blev lige helt stille i det lille forsamlingshus, da det virkede lidt for usandsynligt at bingo-opråberens kæreste skulle gå hen og vinde den store hovedpræmie for øjnene af alle de kære Espergærde medborgere.. men den var god nok, pladen blev tjekket og alle tallene var der og nu var vi altså vinderne af en stor lækker 3kg flæskesteg af frilandsgris. Der blev klappet og hyldet af de to hovedarrangører Mads og Louise, der havde lavet en fantastisk indsats og helt sikkert fast kommende tradition i Espergærde op til juletid. Jeg glæder mig nemlig allerede til næste år når der er Juleshow på Dansetten.
DansettenJulRigtig glædelig  jul!

Kategorier
Events & Kultur Julen 2015

Netflix Julestue

_1SN2384Ingen rigtig jul uden en julestue. Sådan blev det heldigvis også i år da Netflix havde inviteret Tøserne og jeg til deres hyggelige julestue. Der var virkelig skruet op for den søde julemusik og stemning, med gløgg, æbleskiver og godteposer til børnene. Vi dansede både om juletræet og sang en helt speciel julesang som du kan se nederst i indlægget. Det var SÅ sejt at se at Julemanden, var en pige, og skønt at se så mange børn hygge sig helt uden at kende hinanden på forhånd. Der blev taget en masse billeder som du kan se nogle af her..
_1SN2351Nissefar og nissemor, eller er det nissemor og nisseprinsessen.._1SN2360Her ser vi Kong Julien og hans yndlingssang som vi sang også og som du kan se nederst.. _1SN2373Der blev selvfølgelig danset om juletræet..  _1SN2400Og givet små gavegodteposer ud af Julemanden/damen.._1SN2396Og Alva fik sig også en lille julegave og en kæmpe juleoplevelse med hjem..

https://youtu.be/WYmOq-Cm7Oo

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Kategorier
Julen 2015

Nissemor & Nissefar

DSC_0002Så er de kommet op igen. Efter et helt år i kælderen, er Nissemor og Nissefar på juleferie i den lille lejlighed på Nørrebro. Det er et stort hit for Tøserne at finde det søde nisseægtepar frem og give dem alt deres nissetøj på. Der er virkelig kælet for detaljerne, med rigtige træsko, håndsyet tøj selv med undertøj og sågar sokker.
DSC_0003Selv ansigterne er håndmalet og håret på dem begge er ganske blødt og fint. Alt i alt en hyggelig tradition, selv jeg lige må tilstå at når de bare står i lejligheden, når Tøserne ikke er her, og bare kigger ud i luften.. ja, så kan det godt være en lille smule spooky. Men nu er det jo Jul, så der sker selvfølgelig ikke noget uhyggeligt i denne hyggelige tid.

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Kategorier
Julen 2015

Adventstur På Kirkeren

1Efter at have hygget til langt op på eftermiddagen, med nisser, julepynt og tøsernes adventsgaver var det på høje tid at komme lidt udenfor i den friske luft, så vi kunne blive lidt vindblæste og kolde, for at vi kunne være helt klar til stuevarmen igen samt pizza’er fra pizzamanden. Vi tog derfor først ud forbi farmor med en lille adventsgave og derefter op forbi Bispebjerg kirkegård med en lille vinterpude, nu hvor der bliver pyntet op med gran på gravstederne. Vejret var friskt og koldt og hvis ikke tøserne havde haft deres nye fine strikvanter på, havde det bestemt også været en meget kort, men også i særklasse kold fornøjelse.
2Liva var meget interesseret i alle gravstederne og især børnepladsen vagte interesse..
3Alle de små beskeder og kort blev læst meget omhyggeligt og gjorde sit indtryk..
4Ja, der var mange utrolige søde indgraveringer og hilsener til alle verdens børn..
5Vi sluttede besøget med at løbe over til mindehøjen, hvor der som altid lå en masse fine buketter..
6Selv Alva var imponeret over alle de mange kort og blomster der bestemt gjorde sit, til at højen fuld af farver og liv..
7 8Liva fortalte om alle de mange kort til Alva og til sidst var de to udforskere nået helt op til toppen af mindehøjen..
9Der var flot på toppen og efter en masse kold vind i håret, løb vi alle tilbage mod bilen..
10Nu var vi også blevet godt sultne og klar til at besøge pizzamanden..

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Kategorier
Julen 2015

1. Advent

DSC_0015Endelig startede julen sådan rigtigt! Jeg havde glædet mig helt vildt til at give tøserne deres adventsgaver og havde købt to julekalendere, én til hver. Alva fik en Rasmus Klump julekalender, med 24 små stofposer i, med en lille ting nede i hver pose, for hver dag. Liva fik en julekalender fra The Body Shop med 24 små produkter i. I kan tro at begge tøser blev super glade for hver deres gave, men Alva kunne ikke helt forstå, at hun skulle vente et par dage indtil det blev den 1. december med at åbne den første lille pose. Derfor fik hun lov til at åbne pose nummer 5, hvor der gemte sig en lille stak pandekager i (af træ) som man kunne sætte på en snor. Det gjorde tricket for Alva, så hun med ro og mag kan glæde sig til at åbne pose #1 den 1. december. Liva var helt elektrisk over sin kalender, der er udformet som en hel kuffert med håndtag. “Det er den bedste kalender jeg nogensinde har fået” sagde hun og til det sagde jeg:”Ja, men jeg tror nu ikke den havde været et lige så stort hit for seks år siden da du var tre..”
DSC_0017Dén er til mig sagde Liva og pegede på den store røde pakke..DSC_0018Og den her er til dig far..
DSC_0019Den fineste lille trekantpakke med papir og bånd på..
DSC_0020Og med den bedste hilsen man overhovedet kan få, skrevet uden på.. det varmer bare helt inderst inde. I pakken var der den sødeste lille guld-trekantsæske med låg på, fyldt med pebbernødder, glædelig jul far!

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Kategorier
Julen 2015

Julekonkurrence: VIND 1-Års Netflix PLUS AppleTV

netlfixjulEfter den store interesse for min første Netflix konkurrence, hvor jeg fik lov til at trække hele TO heldige vindere af et Netflix årsabonnement, har Netflix spurgt mig om jeg havde lyst til at lave en sidste konkurrence. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til, da jeg elsker at give noget tilbage til mine dejlige læsere. Så denne gang bliver det selvfølgelig en julekonkurrence som kører helt til søndag d. 20 december, altså den 4. søndag i advent, hvor vinderen vil få direkte besked og annonceret på min Facebook-side.

Men hvad kan man så vinde? Nå, ja.. er du klar? Du kan vinde et Netflix årsabonnement PLUS et AppleTV! Jeg har kæmpe optur over det og håber du har lyst til at deltage. Det store julespørgsmål skal selvfølgelig være svært og kun loyale læsere af DILF Bloggen vil kunne svare rigtigt på dette, måske, svære spørgsmål:

SPØRGSMÅL: Hvilke to serier på Netflix, er Alvas absolutte yndlings?

A: Rasmus Klump & Peter Pedal
B. Diego & Dora The Explorer

Skriv dit svar i nedenstående kommentarfelt, så er du med i konkurrence om et AppleTV samt et årsabonnement til Netflix – rigtig glædelig jul!

Kategorier
Julen 2015 Tøserne

Lillesøster & Storesøster

DSC_0027Når jeg, som forleden aften, pludselig kigger over på tøserne og ser, at de helt af sig selv, har lagt sig op ad hinanden og stener noget Netflix i deres egen lille trygge verden, kan jeg blive noget så varm om hjertet. Det er virkelig fantastisk at se hvordan lillesøster kan finde meget tryghed og nærvær sammen med storesøster. Det må altså være det bedste i hele verden at have en hjerteveninde for livet som man kan dele alt med, altid og altid komme til når man har allermest brug for det. Godt det snart er december så jeg kan hygge om dem endnu mere med god samvittighed, ho, ho, hooo..