Julekonkurrence: VIND 1-Års Netflix PLUS AppleTV

1. Advent

DSC_0015Endelig startede julen sådan rigtigt! Jeg havde glædet mig helt vildt til at give tøserne deres adventsgaver og havde købt to julekalendere, én til hver. Alva fik en Rasmus Klump julekalender, med 24 små stofposer i, med en lille ting nede i hver pose, for hver dag. Liva fik en julekalender fra The Body Shop med 24 små produkter i. I kan tro at begge tøser blev super glade for hver deres gave, men Alva kunne ikke helt forstå, at hun skulle vente et par dage indtil det blev den 1. december med at åbne den første lille pose. Derfor fik hun lov til at åbne pose nummer 5, hvor der gemte sig en lille stak pandekager i (af træ) som man kunne sætte på en snor. Det gjorde tricket for Alva, så hun med ro og mag kan glæde sig til at åbne pose #1 den 1. december. Liva var helt elektrisk over sin kalender, der er udformet som en hel kuffert med håndtag. “Det er den bedste kalender jeg nogensinde har fået” sagde hun og til det sagde jeg:”Ja, men jeg tror nu ikke den havde været et lige så stort hit for seks år siden da du var tre..”
DSC_0017Dén er til mig sagde Liva og pegede på den store røde pakke..DSC_0018Og den her er til dig far..
DSC_0019Den fineste lille trekantpakke med papir og bånd på..
DSC_0020Og med den bedste hilsen man overhovedet kan få, skrevet uden på.. det varmer bare helt inderst inde. I pakken var der den sødeste lille guld-trekantsæske med låg på, fyldt med pebbernødder, glædelig jul far!

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Julekonkurrence: VIND 1-Års Netflix PLUS AppleTV