Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Magiske Disneyland Paris

dsc_0008_2-effectsHvor starter man henne, på en rejse der har givet en mange oplevelser? Jeg tog til Disneyland Paris KUN med fokus på at jeg skulle opleve en masse Star Wars relaterede events, shows og happenings. Og inden jeg fik set mig om var jeg fuldstændig bjergtaget og fanget af den magiske stemning der hersker overalt i parken, som latent feng shui, uden at det på nogen måde virker påtaget eller anmasende.
dsc_0007_2Her ses det store mondæne Disneyland Hotel der samtidig fungerer som indgang til den ene af de to hovedparker i Disneyland Paris. Hotellet huser alle de klassiske Disney figurer og går man igennem porten til Disneyland Park vil man opleve en fuldstædning idyllist lille cowboy-lignende landsby med det store Disney slot liggende majestætisk for enden af den lille landsby.
dsc_0037_1Foran indgangen er der et smukt parkareal med flotte stier, vandbassiner og små grønne inddelinger. Det hele gør et stort indtryk på en, og min kæreste og jeg kunne ikke andet end at blive suget med ind i den romantiske stemning.
dsc_0033_1Efter at have gået rundt i diverse temaparker (Discovery, Adventure, Fantasy) gik turen videre til Disney Studios, der mest beror på attraktioner bundet op på store film og episke fortællinger.
dsc_0028_1Indgangen viser en Mickey Mouse i Fantasia outfit og inde bag den store gennemgang kommer skaberen selv til syne..
dsc_0025_1Walt Disney i egen høje person, flankeret at den måske mest karakteristiske Disney figur Mickey Mouse. Lissom i Disneyland Park, er ALT opsat og indrettet til arkitektonisk perfektion og det samlede indtryk af begge parker er intet andet end fantastisk. Man får helt utroligt mange indtryk ved at bare gå rundt i Disneyland som to voksne.. HELT UDEN BØRN 🙂
dsc_0041Går man ud af de to parker (Disneyland Park, Disney Studios) og tilbage til de mange hoteller der ligger uden for de to parker, vil man gå igennem den såkaldte Disney Village. Her kan man som alle andre steder shoppe sig selv sønder og sammen i alverdens Disney merchandise, men selvom der er Disneyshops næsten over alt, går det ikke hen og bliver for meget. Alle butikkerne er nemlig indrettet forskelligt, og der er som alle andre steder i parken kælet for alle detaljerne.
dsc_0043Disney Village har også en masse smukke syn, som her hvor solen smukt reflekterer sine varme stråler ned over vandspejlingen. Det var rigtig koldt, selvom solen gjorde alt for at holde os varme, så de mange flotte syn var helt igennem med til at tage fokus fra kulden…
dsc_0044Her kan man se vejen ned til vores hotel Disney’s Sequoia Lodge. En super smuk rute og en perfekt afslutning, når man kold og fuld af indtryk ville tilbage på hotellet og modtage det store varme kram fra receptionens og lobbyens levende pejs.

Det kan på det VARMESTE anbefales at tage til Disneyland Paris som venne- eller kærestepar. Det er en utrolig stor oplevelse der vækker en masse smukke minder fra ens barndom. Måske er min generation endnu mere modtagelige for den søde Disney magi end vores børn, for min kæreste og jeg var begge enige om at vores piger på 4, 8 og 10 år nok ikke ville kunne sætte lige så stor pris på alle de små detaljer som parken gemmer på. Man kan sagtens gøre det til en romantisk tur og der er ingen grund til at bruge unødigt mange penge på at bo på de mest mondæne hoteller inde i parkerne. Niveauet levede til fulde op til mine behov og forventninger ved de 3-stjernede hotel Sequoia Lodge.

Disneyland Paris leverer varen og Walt Disneys ånd og tro på den magiske verden, kun med fantasien som begrænsing, kommer til fuld flor selv her i 25 året for den magiske park!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *