Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Art Deco Og Arkitektur I Disneyland Paris

dsc_0026_2Det er overalt! Den futuristiske, maksimalistiske og super dekorative art deco. Det er en sand fornøjelse, for en design elsker som mig. Hvis man skulle se samme mængde af arkitektur skulle man rejse store dele af verden rundt, eller bare være heldig som mig og tage til Disneyland Paris. Det er virkelig en fed oplevelse bare at gå og kigge på de fascinerende bygninger og rides som parken huser. Og det er fuldstædig som at rende rundt på et enormt filmsæt hvor ALT er gennemført, helt ned til mindste detalje.
dsc_0025_2
Tjek lige en indgangsfacade! Det ser altså for sygt ud – især i virkeligheden. Det var i dette monster tempel at vi oplevede Jedi Training Academy..
dsc_0009
Her ses indgangspartiet til den store Armageddon special effects spectacular, dog mindre nedtonet i udtrykket sammenlignet med andre facader i parken.
dsc_0008
Det store stunt-motor-show, som vi desværre ikke kunne opleve, da det var en tand for koldt til at sidde ned udendørs i 30 min.
dsc_0006
Den sindssyge Rock’N’RollerCoaster selvfølgelig inspireret af Aerosmith, godt jeg ikke skulle prøve den.. phew!dsc_0024Igen et super eksempel på den overdådige udsmykning der hersker overalt i Disneyland Paris. Her er det loftudsmykningen i en helt normal diner, som lige er blevet opgraderet til en hel Michaelangelo-inspireret-art deco-vintage-kollage.. wow!dsc_0030Mere art deco, her den største og mest imponerende Disneyland shop af dem alle.. World of Disney!dsc_0033Tjek lige en lækker butiksindgang/kæreste.. (Dubai har ringet, de vil gerne have deres nødudgangsfacader tilbage)
dsc_0034Loftudsmykning inde i Disneyshoppen.. ALT er gennemført og ALT er overvældende..
dsc_0047
Se her.. de store interior oplevelser bliver bare ved og ved. Her er vi gået ind i lobbyen på det mondæne Disneyland Hotel, hvor alle de søde Disneyfigurer render rundt om gemmer sig, når det bliver FOR koldt ude i parken.dsc_0038_1Jeg ved sq snart ikke hvem der er mest cute på det her billede.. Nadia, eller Æsel 🙂dsc_0007Når jeg sagde der var koldt, så mente jeg det… -14 grader den ene dag! Så selvom solen skinnede fra en skyfri fransk blå himmel, og ingen vind rørte på sig, så var der stadig et seriøst lag frost på køleren af den klassiske yellow cab…
download_20170119_165436Så derfor var det godt at vi havde hætterne på, og hinanden til at holde os varme med <3 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

En Star Wars Oplevelse For Livet

dsc_0017Om mine forventninger til Disneyland Paris’ opsætning af Star Wars: Season of the Force blev indfriet? Det kan du i dén grad skrive under på. Jeg så “Stormtroopers March”, “First Order March”, “Star Wars: A galaxy far, far away show”, det imponerende aften-lysshow projekteret op på det enorme Hollywood Tower, “A Galactic Celebration” og på den sidste dag oplevede jeg noget jeg selv ville ha’ givet min højre hånd for at have deltaget i.. nemlig “The Jedi Training Academy.”

Jeg tror nok lige det har været en oplevelse for livet, og jeg kunne blive ved med at poste billeder af den skønne park og de utrolige events og shows.. vil blot anbefale ALLE der har hang til at opleve den magiske verden fra film, animationsfilm og gamle tegneserielegender, at tage et par dage til Disneyland Paris og oplevede den barnlige magi opsluge en 🙂
dsc_0009_1En Stormtrooper nedstirrer min kæreste Nadia under First Order March
dsc_0005_1First Order March finale
dsc_0012 dsc_0014_1Star Wars: A galaxy far, far away show. I baggrunden ses det enorme Hollywood Tower som bliver brugt som lærred til det store lysprojekteret aftenshow “A Galactic Celebration.”
swhtEt lille udsnit af de mange super flotte billedescenarier som blev blæst op på The Hollywood Tower under det store aftenshow “A Galactic Celebration.” Shiiit, det var vildt!
dsc_0012_1Jedi Training Academy (os mig, os mig, os mig..)
dsc_0022_1Jedi Training Academy, hvor selveste Darth Vader uventet dukker op, for at give de unge Jedier et tilbud som de ikke kan sige nej til.. come join the dark side..
img_8097
Og somom at ALT ovenstående ikke var nok, så mødte jeg lige en ægte Jedi Master i den ene diner hvor vi spiste. Ikke nok med at The Force var MEGET stærk hos denne Jedi Master, så var han også MEGET skrap til at snitte ansigtsrelieffer ud i vandmeloner… tro på at jeg var imponeret og spurgte mange gange ind til om jeg ikke kunne blive hans nye Padawan 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Fik Min Stormtrooperselfie Men..

dsc_0014Den første dag i Disneyland Paris var packed! Jeg havde sat næsen op efter en selfie med en ægte Stormtrooper og efter noget heftig Jedi-diplomati fra min kæreste, Nadias side, blev de prominente Stormtroopers informeret om hvilket stykke Rebel Scum der havde fået æren af at få taget en vaskeægte selfie med de ikoniske og notoriske hvide robotter.
dsc_0015_1Nadia bliver nemlig trukket til side af to Stormtroopers og krydsforhørt omkring hendes kendskab til en hemmelig tilstedeværelse i Disneyland..
dsc_0022Da Nadia ikke helt er med på hvad den hemmelige tilstedeværelse i Disneyland skulle være, bliver den ene af de to Stormtroopers lidt forvirret og trækker “I-guess-she’s-not-the-rebel-spy-kortet”..
dsc_0021Det får den ene af de to Stormtroopers til at bløde lidt op og kækt bliver hele “rebel-scum-situationen” vendt til en anden, mere charmerende approach..
dsc_0020Pludselig bliver Stormtrooperen helt flirtende med Nadia – og da hun med ypperste Jedi-diplomati får forklaret at det ikke er hende der skal have den eftertragtede selfie, men hendes kæreste, bliver situationen pludselig en helt anden..
mms_20170121_052504Tadaa! Jeg får min ønskede selfie, ikke bare med én, men hele TO Stormtroopers! Det er ikke bare for fedt, det er mega, mega, MEGA FEDT! Jeg tror nok lige at jeg kan takke de højere magter for at The Force var med Nadia og jeg, ellers var vi måske blevet eskorteret med til Dødsstjernen for at bliver krydsforhørt af selveste Darth Vader eller Kejseren!

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Magiske Disneyland Paris

dsc_0008_2-effectsHvor starter man henne, på en rejse der har givet en mange oplevelser? Jeg tog til Disneyland Paris KUN med fokus på at jeg skulle opleve en masse Star Wars relaterede events, shows og happenings. Og inden jeg fik set mig om var jeg fuldstændig bjergtaget og fanget af den magiske stemning der hersker overalt i parken, som latent feng shui, uden at det på nogen måde virker påtaget eller anmasende.
dsc_0007_2Her ses det store mondæne Disneyland Hotel der samtidig fungerer som indgang til den ene af de to hovedparker i Disneyland Paris. Hotellet huser alle de klassiske Disney figurer og går man igennem porten til Disneyland Park vil man opleve en fuldstædning idyllist lille cowboy-lignende landsby med det store Disney slot liggende majestætisk for enden af den lille landsby.
dsc_0037_1Foran indgangen er der et smukt parkareal med flotte stier, vandbassiner og små grønne inddelinger. Det hele gør et stort indtryk på en, og min kæreste og jeg kunne ikke andet end at blive suget med ind i den romantiske stemning.
dsc_0033_1Efter at have gået rundt i diverse temaparker (Discovery, Adventure, Fantasy) gik turen videre til Disney Studios, der mest beror på attraktioner bundet op på store film og episke fortællinger.
dsc_0028_1Indgangen viser en Mickey Mouse i Fantasia outfit og inde bag den store gennemgang kommer skaberen selv til syne..
dsc_0025_1Walt Disney i egen høje person, flankeret at den måske mest karakteristiske Disney figur Mickey Mouse. Lissom i Disneyland Park, er ALT opsat og indrettet til arkitektonisk perfektion og det samlede indtryk af begge parker er intet andet end fantastisk. Man får helt utroligt mange indtryk ved at bare gå rundt i Disneyland som to voksne.. HELT UDEN BØRN 🙂
dsc_0041Går man ud af de to parker (Disneyland Park, Disney Studios) og tilbage til de mange hoteller der ligger uden for de to parker, vil man gå igennem den såkaldte Disney Village. Her kan man som alle andre steder shoppe sig selv sønder og sammen i alverdens Disney merchandise, men selvom der er Disneyshops næsten over alt, går det ikke hen og bliver for meget. Alle butikkerne er nemlig indrettet forskelligt, og der er som alle andre steder i parken kælet for alle detaljerne.
dsc_0043Disney Village har også en masse smukke syn, som her hvor solen smukt reflekterer sine varme stråler ned over vandspejlingen. Det var rigtig koldt, selvom solen gjorde alt for at holde os varme, så de mange flotte syn var helt igennem med til at tage fokus fra kulden…
dsc_0044Her kan man se vejen ned til vores hotel Disney’s Sequoia Lodge. En super smuk rute og en perfekt afslutning, når man kold og fuld af indtryk ville tilbage på hotellet og modtage det store varme kram fra receptionens og lobbyens levende pejs.

Det kan på det VARMESTE anbefales at tage til Disneyland Paris som venne- eller kærestepar. Det er en utrolig stor oplevelse der vækker en masse smukke minder fra ens barndom. Måske er min generation endnu mere modtagelige for den søde Disney magi end vores børn, for min kæreste og jeg var begge enige om at vores piger på 4, 8 og 10 år nok ikke ville kunne sætte lige så stor pris på alle de små detaljer som parken gemmer på. Man kan sagtens gøre det til en romantisk tur og der er ingen grund til at bruge unødigt mange penge på at bo på de mest mondæne hoteller inde i parkerne. Niveauet levede til fulde op til mine behov og forventninger ved de 3-stjernede hotel Sequoia Lodge.

Disneyland Paris leverer varen og Walt Disneys ånd og tro på den magiske verden, kun med fantasien som begrænsing, kommer til fuld flor selv her i 25 året for den magiske park!

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Satser På En Stormtrooperselfie

_dsc3080
Onsdag den 18. januar tager jeg afsted til Disneyland Paris for at opleve den store galaktiske event: Season of the Force. Jeg har altid været stor Star Wars fan og jeg satser stærkt på at få en selfie med en af de legendariske Stormtroopers. Om det bliver en hvid eller sølv, gør ikke den store forskel 🙂

Tjek lige programmet som min kæreste og jeg skal opleve:

Onsdag den 18. januar:
·         9.30: Ankomst til Disney’s Sequoia Lodge.
·         11.50: Stoormtroopers March
·         12:00: Frokost
·         16:55: First Order March / Show
·         17:05 Star Wars: A galaxy far far away show
·         18:45: Aftenshow/ A Galaktisk hyldest
·         19.30: Aftensmad

Torsdag den 19. januar:
·         7.30 to 11.00: Morgenmad på hotellet
·         11.45: Jedi Training Academy: Disneyland Park
·         12.30 Frokost

Derefter hjemrejse til København!!! Jeg glæder mig for VIIIIIILDT til Jedi Training Academy 🙂

Kategorier
Disneyland Paris Events & Kultur Rejse

Jeg Skal Opleve Star Wars I Disneyland Paris

#DisneylandParis #SeasonOfTheForce ©Disney
#DisneylandParis #SeasonOfTheForce ©Disney

Hold. Nu. Kæft. Jeg er sørme blevet inviteret til Disneyland Paris for at overvære premieren på den nye Star Wars attraktion: Season of the Force. Jeg har KÆMPE optur over det og jeg har ingen anelse om hvad det er. Det eneste jeg har fået oplyst er nedenstående teaser som ikke giver andet end store, store forventninger:

https://youtu.be/Sp_q1MtagOw

Er det ikke bare for villo!? Det bliver the shit – og jeg glæder mig SÅ meget til at skrive om det. Så spænd hjelmen og prepare for lightspeed her på DILF Bloggen! 2017 du starter for vildt!