Efterårs Eufori - Vol. 2

VINDEREN Af Et Års Netflix

Netflix_VinderFørst og fremmest skal der lyde et KÆMPE tak til alle Jer dejlige læsere, som har skrevet ind med det rigtige svar til oktober konkurrencen om at vinde et årsabonnement til Netflix. Der er 88 som har skrevet ind og 87 af Jer har svaret rigtigt på det spørgsmål jeg havde stillet: Hvad kan Liva bedst lide at se på Netflix?

A. Film
B. Serier

Det rigtige svar er selvfølgelig: B. Serier

Pga. den store interesse for konkurrence, har Netflix sørme givet mig lov til at trække hele  TO vindere i denne omgang – PLUS at lade mig lave en julekonkurrence også, hvor der igen kan vindes et årsabonnement til Netflix PLUS et Apple TV. Ja, du læste rigtigt, et Apple TV OG et årsabonnement til Netflix – WEE!

Men i denne omgang gælder det så TO vindere af oktober konkurrencen, og de to heldige asener er:

Lisbeth Hedeboe

OG

Natalie Gøttsche Jakobsen

Kæmpe STORT tillykke til Lisbeth og Natalie med Jeres Netflix årsabonnementer! Og også en STOR tak til ALLE Jer skønne læsere, for at have deltaget, jeg håber at julekonkurrencen bliver et lige så stort hit!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Efterårs Eufori - Vol. 2