Livas Lille Urtehave

Vinter Eufori

DSC_0044Når solen skinner er jeg altid glad, også selvom der er sne over alt. Jeg kom lige fra tandlægen og måtte bare køre forbi Bispebjerg kirkegård for at se om efterårs euforien var blevet til vinter eufori – det var den. Jeg kan virkelig mærke at jeg glæder mig til julen i år. Der er noget i luften som gør mig glad, jeg ved ikke hvad. Måske er det tiden med tøserne i december som jeg allerede glæder mig til, jeg har ihvertfald allerede købt julekalendere til dem, og jeg glæder mig sådan til at de skal have dem på søndag. Fik nogle fantastiske billeder i dag på kirkegården og da jeg kom hjem hoppede jeg i løbetøjet med det samme og smuttede derop igen og fik 8 km i benene.. ren vinter eufori.
DSC_0045DSC_0036 DSC_0039DSC_0040DSC_0037 DSC_0038DSC_0046 DSC_0043DSC_0042DSC_0031 DSC_0034Når Himmerige holder åbent hus.. #EnAndenVirkelighed

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livas Lille Urtehave