Livas Vokseværk

Julekonkurrence: VIND 1-Års Netflix PLUS AppleTV

netlfixjulEfter den store interesse for min første Netflix konkurrence, hvor jeg fik lov til at trække hele TO heldige vindere af et Netflix årsabonnement, har Netflix spurgt mig om jeg havde lyst til at lave en sidste konkurrence. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til, da jeg elsker at give noget tilbage til mine dejlige læsere. Så denne gang bliver det selvfølgelig en julekonkurrence som kører helt til søndag d. 20 december, altså den 4. søndag i advent, hvor vinderen vil få direkte besked og annonceret på min Facebook-side.

Men hvad kan man så vinde? Nå, ja.. er du klar? Du kan vinde et Netflix årsabonnement PLUS et AppleTV! Jeg har kæmpe optur over det og håber du har lyst til at deltage. Det store julespørgsmål skal selvfølgelig være svært og kun loyale læsere af DILF Bloggen vil kunne svare rigtigt på dette, måske, svære spørgsmål:

SPØRGSMÅL: Hvilke to serier på Netflix, er Alvas absolutte yndlings?

A: Rasmus Klump & Peter Pedal
B. Diego & Dora The Explorer

Skriv dit svar i nedenstående kommentarfelt, så er du med i konkurrence om et AppleTV samt et årsabonnement til Netflix – rigtig glædelig jul!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

99 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Livas Vokseværk