Alvas Verden

Netflix Julestue

_1SN2384Ingen rigtig jul uden en julestue. Sådan blev det heldigvis også i år da Netflix havde inviteret Tøserne og jeg til deres hyggelige julestue. Der var virkelig skruet op for den søde julemusik og stemning, med gløgg, æbleskiver og godteposer til børnene. Vi dansede både om juletræet og sang en helt speciel julesang som du kan se nederst i indlægget. Det var SÅ sejt at se at Julemanden, var en pige, og skønt at se så mange børn hygge sig helt uden at kende hinanden på forhånd. Der blev taget en masse billeder som du kan se nogle af her..
_1SN2351Nissefar og nissemor, eller er det nissemor og nisseprinsessen.._1SN2360Her ser vi Kong Julien og hans yndlingssang som vi sang også og som du kan se nederst.. _1SN2373Der blev selvfølgelig danset om juletræet..  _1SN2400Og givet små gavegodteposer ud af Julemanden/damen.._1SN2396Og Alva fik sig også en lille julegave og en kæmpe juleoplevelse med hjem..

Husk at du kan deltage i DILF Bloggens store julekonkurrence, hvor du kan vinde et årsabonnement til Netflix samt et AppleTV. Du kan deltage lige her: LINK: dilfbloggen.dk/julekonkurrence-vind-1-aars-netflix-plus-appletv

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Alvas Verden