Så Blev Det Livas Tur

I Dag Bliver Jeg 40 År

40BLOGSÅ kom den store dag! I dag, den 12. februar 2016, bliver jeg 40 år ung. Jeg er fra 1976 og blev far for første gang den 11. juni 2006 og for anden gang den 24. februar 2012. Livet har været godt ved mig på godt og ondt og jeg gør selv meget for at holde mig sund, rask og i vigør. Jeg tager ikke livet for givet, men tror på at det er vigtigt at forsøge at leve i nuet og ikke i morgen, næste uge eller måned. Ens kæreste øjeblikke udspiller sig altid omkring en i hverdagen og de smukkeste og varmeste øjeblikke kan være 2-3. sekunder, 4-5. minutter, en hel aften eller ligefrem en hel dag. Hvis ikke dit sind er klar til at nyde disse øjeblikke, fordi du tænker på fremtiden, så vil du aldrig blive lykkelig eller glad i nuet. Mit liv er fyldt med al den kærlighed jeg kunne ønske mig, så at blive 40 år i dag gør mig stolt, glad og med stor lyst til at opleve 40 år mere.. som absolut minimum – tak til ALLE dem omkring mig der får mig til at smile, grine, græde, tude, fjolle, drille og elske – I gør en KÆMPE forskel i mit liv, af hjertet tak!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så Blev Det Livas Tur