Kategorier
Sport & Fritid

Mit 7. Halvmarathon

7HMTænk engang, når man tror mindst på store resultater, har de det med at komme snigende helt af sig selv. Jeg har brugt weekenden på at se Vikings og Game of Thrones og følte mig på ingen måde specielt gearet eller i zonen for at løbe langt i formiddags efter min skål cornflakes og seks kopper filter kaffe. Men solen begyndte at titte lidt frem og sengen var redt og opvasken taget, så hvorfor ikke hoppe i løbetøjet og få lidt frisk luft. Som sagt så gjort og jeg fik en idé om at ville se min gamle folkeskole igen.. (du kan klikke på billedet og se ruten i billeder via Polar)
RUTEDerfor løb jeg ud mod mit gamle hood i ungdomsårene, der bragte mig min studentereksamen på Gladsaxe Gymnasium og folkeskolens afgangseksamen på Vadgård skole. Det er altid spøjst at løbe en tur ned at memory lane, men i det gode vejr var det kun gode minder der tittede frem..
GRAFJeg løb med et super flow og følte mig i zonen nærmest fra start til slut, som du også kan se ligger alle graferne ganske pænt og tæt op ad hinanden. Jeg løb også godt til i et fint tempo..
LAPSOg kom under de to timer igen, hvilket føltes fantastiske efter sidste omgang, langt over de to timer og med mange stop. Denne gang var der ingen stop og tiden rullede virkelig D.A.U.D.A..
RECOVERYRecovery status’en siger schlapperdays indtil torsdag, hvilket passer mig fint med Påskeferien hvor fritten og børnehaven er lukket. Så skal der bruges lidt ekstra energi på de to Tøser, så håber vejret kan holde næste uge også, selvom der jo er lovet.. SNE!?
nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-7nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-5nike-lunarglide-6-vi-men-running-sneakers-654433-807-4Jeg løb i et par Nike Lunarglide 6 – model Hot Lava – og det føltes SÅ fedt at være tilbage i min yndlingssko! Dejlig fast, stabil og med det helt rigtige fit gjorde mit 7. Halvmarathon til en drøm af en oplevelse, hvilket var dejligt efter de to sidste omgange der har været mildest talt miserable at komme igennem 🙂

Jeg har pt. 12 par Nike-løbesko og har nu løbet 7 halvmarathon i 7 forskellige Nike-løbesko. Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *