Hulken Med Hvide Sutter

Mit 9. Halvmarathon

9HMSå var der lige tid til en laaaang tur mod Hellerup, Gentofte og Lyngby. Det var ned mellem de små villaveje og solen skinnede fra en skyfri himmel og alt var godt og vindstille. Jeg havde en god fart under hele ruten, men gik så pludselig kold efter 17-18 km og løb tilbage mod Bispebjerg kirkegård som jeg kender så godt. Men dér gik jeg nærmest endnu mere kold og havde store problemer med at holde kroppen varm efter en enkelt nedsætning af farten til raske gågang. Til sidst nåede jeg i mål, men jeg måtte også gå op og ned af den samme gade flere gange bare for at nå de magiske 22k på displayet.
GRAFGrafen viser sit tydelige sprog. Det startede rigtig godt, men blev en meget rodet affære til sidst..
LAPSDet samme viser mine omgangstider, her sat med 2k-visning, taler også sit tydelige sprog om en anstrengt afslutning..
RECOVERYNu kan der slappes over weekenden, og så kan jeg være meget stolt af mig selv de næste par dage. Nu har jeg løbet mit 9. halvmarathon i 9 forskellige Nike sko. Denne gang blev det til en tur i mine Nike Flyknit Lunar One’s der klarede distancen med bravour!
NikeFlyknitLunarOneJokerDenne her farvekombination hedder faktisk “Joker” hvilket passer meget godt til overraskelsesmomentet til sidst på min tur hvor jeg pludselig gik helt kold 🙂

Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM7HM8HM

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hulken Med Hvide Sutter