Kategorier
Sponsoreret

Husker Mænd Virkelig Dårligere End Kvinder?

AB1I en ny kampagne for Anthon Berg, bliver vi mænd udstillet som det absolut svageste køn, når det kommer til hukommelsen i de afgørende øjeblikke i parforholdets mange svære facetter.

Det er rigtig sjovt set og jeg må tilstå at jeg uden tøven, sagtens kan relatere og forholde mig til alle de viste scenarier som den nye reklamefilm beskriver. Især vil jeg fremhæve fyren der udtaler at hans yndligsferie med kæresten var Kreta, hvorefter det viser sig at det slet ikke var med hans nuværende kæreste at han var afsted til Kreta med. Ups, det er sørme en kikser af karat og en svær situation, der øjeblikkeligt stiller én i bad standing hos sin partner.
AB2Heldigvis har Anthon Berg fundet frem til en løsning på alle os mænds forkvaklede forhold til at stadfæste de mange altafgørende øjeblikke, livet med en kæreste afstedkommer. Og når det går galt, og man kommer i bad standing, er der nu håb forude med det helt nye Good Standing Kit fra Anthon Berg!
AB4Det er altså ret så underholdende fundet på og jeg bliver nok nød til at investere i et sådan kit for at udelukke fremtidige potentielle bad standing øjeblikke med kæresten 🙂

Se videoen her, og afgør om du også har været impliceret i et bad standing øjeblik med din partner, hvis ja – så har Anthon Berg et Good Standing Kit klar til at redde dig, din kæreste og Jeres forhold..

https://youtu.be/8WV6_n84Lgs

AB3Indlægget er sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *