Gysertimen

Så Blev Det Livas Tur

DSC_0004Ja, jeg burde jo næsten ha’ regnet det ud, når både Alva og jeg selv har – og er – ramt af den virus der florerer som bare gør en træt med feber. Liva er meget sjældent syg og da hun i morges gav udtryk for at hun havde det skidt, troede jeg i første omgang det bare var lidt skuespil. Der skulle nu ikke gå mange ti min. før jeg fik syn for sagen. Normalt er Liva nemlig ret god til at vågne op og selv gøre sig helt klar inden morgenmaden er serveret. Nu håber jeg at det går hurtigt over. I morgen er det nemlig min 40 års fødselsdag, så det ville jo være dejligt hvis ALLE var raske og friske til en hyggelig fødselsdag..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Gysertimen