Schøt I Comedy Legenderne

Febertrold

IMG_0847Nu har Alva været hjemme i to dage med feber. Der er en virus i øjeblikket der bare gør ungerne trætte. Næsten alle nede i Alvas børnehave har haft en tur og nu er det blevet Alvas tur til at være en lille febertrold. Det startede med at Alva var meget træt den ene dag efter børnehaven og ville putte på gulvet i den nye stol med dyne, bamser og to sutter..
IMG_0846Men hun blev så træt at hun faldt i søvn under Ramasjang, noget der aldrig er sket før. Først syntes Liva og jeg at det var rigtig sødt at Alvadutti var gået omkuld i den nye prinsessestol. Men da hun heller ikke ville vågne op til aftensmad, bar jeg hende i seng og puttede hende rigtigt. Hun havde på det tidspunkt sovet over tre timer, så jeg var meget spændt på hvordan natten ville gå.
IMG_0848Natten gik rigtig fint – altså bortset fra at Alva havde feber. Men hun sov igennem hele natten og var også træt om morgenen. Nu har vi været oppe i lidt længere tid og hun er så småt ved at blive sig selv igen. Vi regner med at skulle i børneren igen i morgen, men nu må vi se hvordan den lille febertrold har det senere i aften. Nu er du advaret, hvis dine unger pludselig er lige så trætte som dig selv efter en lang dag på jobbet 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Schøt I Comedy Legenderne