Livas Jordbærlagkage

Det Magiske Sand

IMG_0709Efterhånden kan det være svært at finde legetøj der kan underholde i meget mere end 20-30 min. men efter at Alva fik en bakke med formbart sand fra Fætter BR i julegave, har der på ingen tænkelig måde været en konkurrent i legetøjsafdelingen på Nørrebro. Tøserne er vilde med at lege med det. Og jeg har investeret i et ekstra sæt sand i sandfarve til Liva. De kan seriøst stå i en hel time bare og lege med det. Jeg har selv købt nogle hjerteforme af plast til at bage med og de er nærmest perfekte til at bruge i legen lissom mine køkkenredskaber af plast.
IMG_0700Det er også ret så lækkert at røre ved, så jeg kan sagtens forstå hvorfor det er ren terapi at stå med det mellem hænderne..
IMG_0708Her gør Liva et hjerte klar..
IMG_0707Og det samme gør Alva, bare med lidt flere kræfter 🙂
IMG_0712Jeg kan varmt anbefale sandet, der kun fåes i Fætter BR, jeg har spurgt i Toys’R’Us og de henviser også til Fætter BR og et startsæt koster kr. 249,- og ekstra sand fra kr. 149,-

NB! Dette er IKKE et sponsoreret indlæg, bare en ærlig anbefaling fra mig til dig 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livas Jordbærlagkage