Mit 2. Halvmarathon

Glædelig Bagjul & Godt Nytår

NetflixBilledeJaaa! Bedre sent end aldrig. Jeg vil rigtig gerne takke, mine dejlige læsere af DILF Bloggen for et utroligt positivt og varmt 2015. Det har været skønt for mig at opleve den oprigtige interesse og engagement for mig og mine tøser. Jeg glæder mig allerede meget til at komme i gang med 2016 og dele en masse fantastiske oplevelser med Jer!

Ovenstående billede er fra den årlige Netflix Julestue, hvor alle fik taget et klassisk “familiebillede” til julekortet. Mit julekort er så blevet til et “glædelig-bagjul-og-godt-nytår-kort” istedet. Jeg er HELT vild med det billede og selvom de voksne tager sig godt ud, så er der vist ingen tvivl om at det er Liva og Alvadutti, der overstråler det hele.

Håber at du og dine nærmeste kommer godt ind i det nye år, og har du ligesom mig børn omkring dig nytårsaften, som kan have svært ved at holde sig vågen til årets sidste nedtælling, så se lige filmen nedenunder. Netflix har lavet en rigtig god løsning til, at børn i alle aldre, kan være med på en nedtælling til det nye år.. uden at skulle holde sig vågen til kl. 24.00 – Glædelig bagjul og godt nytår!

De varmeste og kærligste hilsner

Martin

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

  • Jane kusk

    Hvad med at vi alle gjorde som i Grønland – der skyder de nytåret ind kl 20 når Danmark går ind i det nye år – og kl. 24 når de selv gør – på den måde får fyrværkerientusiasterne deres trang udlevet to gange og alle børnene kan se det helt store fyrværkerishow uden at skulle holde sig vågne.!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 2. Halvmarathon