Vinter Eufori

Nyt Artwork Til Champen

CHAMP_Cover_blogSå er der endelig nyt fra Uffe Holm aka Champen! Det var en stor fornøjelse da Champens management kontaktede mig for at høre om jeg ville lave artwork til Uffes kommende landsdækkende turné. Strategien var skarp og til at forstå. Uffe har hængt cirkusjakken på knagen og lagt danseskoene på hylden for at gøre hvad Uffe gør bedst, nemlig at være f***in’ sjov! Oplægget var derfor at Uffe i bedste Rocky stil vendte tilbage til den arena hvor han ér og bliver en CHAMP – på stand-up scenen. Fotografen, Per Morten Abrahamsen, har lavet et fantastisk billede og så er det altså ingen sag at gøre kunststykket færdigt. Endnu en appelsin i den grafiske turban for VELTZ.DK
CHAMP_NYTSHOW

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vinter Eufori