Unicef Cup 2015

Unicef Cup 2015 – Vol. 2

36Er der noget bedre end at vinde i sport? Ja, det er der. Det er faktisk bedre og mere fantastisk at være med til en sportsbegivenhed hvor man gør en stor forskel for andre der er i nød – om man taber eller vinder. For mig er det hele essensen ved UNICEF CUP, at man giver bare ved at møde op med et positivt sind.
39Nu har jeg haft fornøjelsen af at være med hele to gange på Komikerlandsholdet. Sidste år var ambitionerne store og forventningerne små. I år var ambitionerne moderate og forventningerne mindre.
03Vi havde lært lektien fra sidste år, nemlig at disciplinen ved at holde sin plads på banen gør en forskel. Vi kan ikke alle score mål og vi kan heller ikke alle stå på mål. Den plads havde jeg nemlig taget i år.
05Jeg vidste med mig selv at jeg nok ikke kunne trylle samme spektakulære mål ud af støvlerne som sidste år, og da målmandsposten sjældent er en der er rift om, tog jeg en for holdet og tog den langærmet neongrønne spillertrøje på.
38Fra første kamp var vi et helt andet hold end sidste år, meget større sammenhold, meget mere sammenspil og en helt anden respekt for hinandens pladser på banen. Vi leverede det bedste resultat i år med en flot delt 3. plads sammen med Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold. Vi tabte kun to kampe, vandt to og spillede én uafgjort.
30Det var en imponerende holdindsats fra Komikerlandsholdet og det var med stor stolthed at man bar de orange trøjer i år. Næste år, kunne blive det helt store år for Komikerlandsholdet.
23UNICEF CUP 2015 var blevet endnu mere gennemført end sidste år, hvilket kunne syntes svært, da UNICEF CUP 2014 var intet mindre end suverænt.
37Jeg er derfor måbende, og med næsegrus beundring, over den enorme gejst, udstråling, viljestyrke, tro, optimisme, varme, imødekommenhed,  entuitasme og pionerånd de mange ildsjæle fra Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold, UNICEF, Musikerlandsholdet, Kunstnerlandsholdet, Ingeniørlandsholdet, TV-Landsholdet og sidst men ikke mindst mine holdkammerater på Komikerlandsholdet udviser på sådan en fantastisk dag for velgørenhed.
40Arrangementet varede fra kl. 14-17 på Østerbro Stadion og jeg gik der fra fuldstændig opløftet og høj på god energi og karma, selvom mine ben var godt tæsket efter den lange dag på mål.
08Jeg glæder mig allerede til næste år og er slet ikke i tvivl om at UNICEF CUP 2016 bliver endu et fantastisk arrangement for velgørenhed og ikke mindst UNICEF, for der er, som drengene fra Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold skriver og siger det: www.fodboldtilforskel.dk TAK FOR ÅRETS BEGIVENHED – VI SES NÆSTE ÅR!
12Fotograf: Otto Motzfeldt
Galleri: Klik her!

HUSK at læs mit 1. indlæg om Unicef Cup 2015 – lige her!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Unicef Cup 2015