Nike Lunarglide 6 - Vol. 2

Trailløb

DSC_0530I går kunne jeg mærke at det skulle være. Jeg har ventet på den helt rigtige dag til at afprøve mine Nike Zoom Wildhorse 2 trailsko sådan for real og det blev så i går. Jeg kørte op mod Erimitagen og stoppede ved en lille parkeringsplads, hvor jeg fandt en lille indgang til en sti, som jeg syntes så virkelig spændende ud. Efter at gearet (pulsmåler, sko og ur) var kommet på var det bare om at komme afsted.
DSC_0539Efter en halvanden kilometers tid var jeg så småt varm og havde vænnet mig til den anderledes temperatur og ikke eksisterende vindmodstand i skoven. Jeg glemmer det altid, også da jeg kørte Dustcupmountainbike, at skoven på ingen måde er kold, snarere tværtimod. Det er fedt at løbe i skoven også selvom det bare er på grusstier. Der er mange flere automatiske intervaller pga. de variende højdemeter også selvom det ikke er de store udsving, så kan det stadig mærkes. Underlaget er jo meget mere blødt at lande og afsætte på, og som midt- forfodsløber er det lækkert at mærke det bløde underlag kontra asfalt. Mine trailsko har en anden opbygning end mine løbesko ex. er skoen mere lige i sin sålprofil hvor en normal løbesko hælder mere nedad mod spidsen. Der er heller ikke nogen hælabsorbering i skoen på samme måde, men dette mærkes slet ikke når man løber på et blødere underlag. Jeg har aldrig haft et par trailsko før, MEN jeg vil helt sikkert anbefale at man anskaffer sig et par hvis man vil løbe i skoven, da dine normale løbesko ikke vil give dig den samme kontakt med underlaget og slet ikke hvis du begynder at løbe mere tekniske ruter, hvor du skal orientere dig meget ved hvert skridt. Alt i alt, var det en kanon oplevelse at komme væk fra asfaltjunglen og ud i skoven. Fugle der synger, stilheden fra skoven og de fantastiske visuelle omgivelser var bare et kæmpe wow, så det er noget jeg glæder mig meget til at opleve mere af når sommeren for alvor kommer til Danmark – trailløb er en super adspredelse til din daglige motion og giver hele kroppen ro og afstressning samtidig.
DSC_0540Mine Nike Zoom Wildhorse 2 trailsko, som fungerede upåklageligt i skoven..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Nike Lunarglide 6 - Vol. 2