Jeg Er Begyndt At Stalke

Nike Lunarglide 6 – Vol. 2

DSC_0520For noget tid siden lavede jeg en lille test/anmeldelse af mine løbesko Nike Lunar Flyknit 1 vs. Nike Lunarglide 6. I dén test satte jeg komforten i Lunar Flyknit 1 over den mere stabile ride som Lunarglide 6 tilbyder. Efter jeg har løbet Lunarglide 6 mere til er jeg blevet helt vild med dem. De er fantastiske på og sidder helt igennem som en handske. Stabiliteten og komforten i den velbalancerede Lunarlon skum sål er helt igennem suveræn. Pga. disse fantastiske egenskaber, slog jeg til da jeg kunne købe et par Lunarglide 6 mere til kr. 499,- på noget outlet udsalg i Sport Master. Skoen er identisk med den sorte jeg har, MEN.. den nye blå sko føles faktisk endnu bedre end den sorte – but how can that be?!? Sålen virker en anelse mere blød og afdæmpende og selve skoen indmad virker også en smule mere silkeagtig, men når jeg mærker mellem de to sko han jeg ikke med hånden mærke forskel? Jeg er helt vild med skoen, og det er virkelig fedt at jeg har to helt ens sko, der alligevel har en smule forskel. Mht. mine Lunar Flyknit 1 sko, er de stadig lige så komfortable som før, dog må jeg tilstå at snøresystemet med de papirtynde snørrebånd på ingen måde er gode nok til en løbesko med et pristag på kr. 1.499,-.
IMG_20150519_171323Har også bemærket at mange video på nettet anbefaler at man køber sine løbesko et halvt nummer størrer, som minimum. Det vil jeg godt lige advare imod, da alle sko i dag har en næsten sok-agtig overdel det kan sidde helt tæt på foden – også når den er hævet lidt op efter løb – uden at generer. I gamel dage havde løbesko en mere “madkasse” agtig opbygning hvor der sad en bumper-guard på fronten af foden og denne kunne man godt få sin storetå glemt lidt op af og dermed opnå ømhed i foden. Det har jeg på ingen måde prøvet med nogle af mine Nikes og de sidder helt tæt som en handske og jeg løber både 5, 8, 10 og 15 km i dem. Det vigtigste er virkelig at prøve skoen i en butik, men endnu vigtigere at du føler at skoen sidder perfekt på din fod og hvis du ikke føler for en sko et halvt nummer størrer, tro mig, så har du heller ikke lyst til at tage dem på for at løbe fordi du føler at du har to containere på dine fusser. Always look good doing sports – even when your bad – ‘cuz then you’re still looking good!
DSC_0523

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Jeg Er Begyndt At Stalke