Operation Brainstorm

Polar H7 Heart Rate Sensor

Jeg kunne nok har sagt mig selv, da jeg købte min Polar Loop aktivitetsmåler for en 10 dage siden, at HVIS der fandets noget ekstraudstyr til denne, så ville jeg nok ende med at købe det. Og det har jeg så gjort nu. En Polar H7 Heart Rate Sensor. Det har været en stor motivationsfaktor for mig at have bare uret med hvor jeg kan se hvor mange kalorier, skridt, aktivitetstide fordelt på søvn, stillesidende, stående og løbende aktivitet jeg har om dagen. Nu har jeg suppleret det med en pulsmåler som fungerer upåklageligt sammen med uret/aktivitetsmåleren. Jeg skal være ærlig og erkende at jeg lavede en mega brøler med at få parret sensoren med uret, da jeg havde læst i manualen at jeg skulle registrerer min sensor inden jeg kig i gang. det tog lige den gamle mænd en rumn tid at afkode de små smølfebogstaver bag på sensoren, men da det lykkedes var produktet så registreret. Derefter skulle det jo bruges med mit Polar Loop ur – og af én eller anden årsag var jeg sikker på at det krævede at jeg anskaffede mig en ny app som hedder Polar Beat. Efter lang tids søgen i Google Play app store kom jeg frem til at min Sony M1 ikke er understøttet den app – altså Polar Beat. Fuck, tænkte jeg, nu kan jeg slet ikke bruge sensoren og jeg begyndte i harme at se en masse instruktionsvideoer på Polars website om hvor nemt det hele er med Polar produkter. Pludselig ser jeg en video om hvordan med parrer Polar Loop aktivitetsmåleren med Polar H7 pulsmåleren og jeg tror nok lige at jeg følte mig en smule dum.. den ENESTE man skulle gøre var, at tage pulsmåleren op til uret og trykke på den ENE knap der er på uret.. og så virkede det hele fanme! Klokken var 17.45 da det hele spillede og jeg skulle være ude på DR kl. 19.15 SENEST for at lave opvarming til Debatten, så jeg tænkte at jeg lige kunne nå at løbe et par gange rundt om blokken og teste det nye setup af. Som sagt, så gjort og jeg nåede det hele – inkl. bad – og jeg blev virkelig overrasket over hvor fedt det er at man efter én løbetur kan få et SÅ detaljeret overblik over sin workout. Det er totalt motiverende og undervejs kan man på uret se om man træner konditionstræning (FIT) eller fedtforbrænding (FAT.) Jeg troede faktisk aller først at uret kunne se om jeg var fit eller fat! Jeg har kun haft det på én gang, men jeg kan allerede nu garantere at det er MEGET mere motiverende end bare at røre sig uden. Nu skal jeg have pulsmåleren på igen og se om jeg kan finde min maks. puls og endnu vigtigere min hvilepuls. Rigtig god weekend herfra DILF-bloggen.

DSC_0232 DSC_0233 DSC_0234 DSC_0237 DSC_0239 Screenshot_2014-09-25-18-31-49 Screenshot_2014-09-25-18-32-50 Screenshot_2014-09-25-18-33-34 Screenshot_2014-09-25-18-34-14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Operation Brainstorm