Demokratiets Frelser

Unicef Cup 2014

13991_10204244995942328_3822766245670273293_n
Det var en fantastisk solrig lørdag på det charmerende Østerbro stadion, der lagde omgivelser til den årlige velgørenhedsturnering i fodbold Unicef Cup 2014. Jeg var blevet inviteret af Carsten Bang og havde ikke været med før på Komikerlandsholdet. Vi skulle spille mod Musikerne og Danmarks mest velgørende Oldboys, så altså to kampe af 35 min. varighed, vel at mærke på en stor, meget stor fodboldbane. I vores trup havde vi desværre ikke så mange udskiftere som de to andre hold men havde været så heldige at få den altid charmerende sanger Julie Berthelsen med som målmand. Den første kamp vi skulle spille var mod musikerne, der bl.a. talte spillere som Joey Moe, Morten Breum, Peter Falktoft, Xander og drengene fra Værløse Nik & Jay. Vi spillede en rigtig flot kamp i de første 25 min. og pludselig sker det mirakuløse at Xander bliver fri inde i feltet, hvor jeg spiller bagerste mand, bolden kommer dumpende højt og Xander ligger an til et sakse spark som helt utroligt sniger sig ind imellem stolpen og vores målkvinde Julie. Det var faktisk min skyld at målet gik ind for jeg får råbt til Julie at den går ud og det bremser lissom Julies antrit til at tage bolden og vupti så var Musikerne foran 1-0. Det knækkede lidt vores ellers fine hold bestående af Anders Fjelsted, Jacob Wilson, Anders Stjernhom, Sebastian Dorset, Daniel Lill, Alex Thelander, Anders Nielsen, Kasper Porsdal og vores ene udskifter Brian Mørk. Musikerne endte med en sejr på 4-0 og Komikerlandsholdet havde kæmpet bragt men forgæves.
DSC_0059
Umiddelbart efter skulle vi så spille vores anden kamp mod Oldboys holdet der var en trup på knap 22 mand. Dvs. at de undervejs kunne skifte hele deres hold ud med et nyt. De kom hurtigt foran med en 3-4 mål og det skulle man tro ville opløse os komikere men nej. Vi har alle haft ryggen mod muren til en julefrokost eller firmajob, så faktisk begyndte vi trods enorm udmattelse at spille noget af vores bedste fodbold mod slutningen af kampen og det resulterede da også i et enkelt mål, som jeg var så heldig at sparke ind. Det var en kæmpe fornøjelse at være med til og jeg kan kune anbefale at man som publikum dukker op næste år til Unicef Cup 2015. DSC_0056 DSC_0057 DSC_0061 DSC_0062 DSC_0063 DSC_0064 DSC_0065 DSC_0066 DSC_0067
Læs også mit opfølgende indlæg om Unicef Cup 2014 lige her!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Demokratiets Frelser