SOS Børnebyernes Torsdagsklub

Sidste Tur På Supercykelstien

I torsdags tog jeg Hulk The Bike aka Det Grønne Monster ud på, hvad jeg nok må indse, bliver den sidste tur på min elskede supercykelsti i denne omgang – altså må en sommer beater uden skærme. I øvrigt så har jeg aldrig rigtig forstået konceptet med skærme på en cykel, altså sådan rigtigt. Det er selvfølgelig smart at man ikke bliver våd i nummi hvis det er tørt og har regnet men hvis det regner, er det lissom lidt ligemeget med skærme på din cykel. Du bliver jo drivvåd alligevel – næ, hvis man lavede en cykel med en paraply ordning ville det på en helt anden måde give mening. Anyway, nu skal tøserne underholdes og weekenden skal nydes og i morgen skal der købes nyt tøj til tøserne, så det glæder jeg vi os til.

DSC_0020 DSC_0022 DSC_0023

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOS Børnebyernes Torsdagsklub