Er Kvinder Mere Grådige End Mænd?

Unicef Cup 2016

08Selvom jeg desværre ikke kan trække i den mondæne komiker-landsholdstrøje i år, er der alligevel langt op til et brag af en fodboldfest, når Danmarks mest velgørende fodboldhold stiller op til kamp mod Musikerlandsholdet (bl.a. Joey Moe og Nik & Jay), Komikerlandsholdet (bl.a. Carsten Bang, Michael Schøt, Sebastian Dorset), TV-værtlandsholdet (bl.a. Sisse Fisker, Mads Steffensen, Nikolaj Koppel, Stig Tøfting), YouTuberlandsholdet (bl.a. Morten Münster og Benjamin Jønsson), Ingeniørlandsholdet fra Dansk IngeniørService og et All Star hold fra Boldklubben Skjold samt Simon Valentin fra FCK som veloplagt speaker lørdag den 17. september 2016 på Østerbro stadion hvor dørene åbnes allerede kl. 13.

Danmarks mest velgørende fodboldhold har siden 2009 forsøgt at ændre verden gennem fodbold, og det er andet år i træk, at det foregår i samarbejde med børneorganisationen UNICEF og boldklubben Skjold. Målet er at donere i alt 250.000 poliovacciner til udsatte børn.

Praktiske detaljer:
Hvor: Østerbro Stadion den 17. september klokken 14-17. Portene åbnes kl. 13. Pris: 50 kr. for voksne, børn under 12 år gratis. Al overskud fra entré og køb af mad og drikke går til UNICEF. Alene en entré på 50 kr. svarer til vacciner til 50 børn!Billetter købes på: https://billetto.dk/da/events/unicef-cup-2016

 

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er Kvinder Mere Grådige End Mænd?