De Tre Børnebud

Er Kvinder Mere Grådige End Mænd?

maxresdefaultPå billedet ser du en kvinde. Hendes mand har lige vundet en million kroner. På sin venstre arm har hun en løgndetektor. Om lidt spørger manden med ryggen til billedet om hun vil lade sin mand bestemme over den ene million han lige har vundet. Hvis du vil se hvad hun svarer og om hun taler sandt eller falsk så se nedenstående video:

Fakta om filmen:

  • Til filmen er der castet 14 par i alderen 24-65 år. De optræder alle i eget navn som sig selv – og fortæller ærligt om deres drømme.
  • Forhørslederen er uddannet i forhørsteknikker og har flere års erfaring med dette.
  • I filmen anvendes en rigtig løgnedetektor, som opereres af en erfaren løgnedetektor-specialist.
  • Deltagerne er oplyst om præmissen for forhøret – men instruktøren har haft fokus på at indfange ægte reaktioner på de spørgsmål, de bliver stillet af forhørslederen. For at understøtte dette, ligger der en million kroner i hundredekronesedler foran kvinderne, når de bliver forhørt. Hverken mændene eller kvinderne i filmen er instrueret i, hvad de skal svare på forhørslederens spørgsmål.
  • Filmens eksperiment er ikke videnskabeligt, men har til formål at afdække forskellene på de deltagende pars drømme og ønsker, hvis de vandt en uventet gevinst på en million kroner.

Vidste du eks. at 68% af alle danskerne er i et parforhold. Mænd føler sig mest begrænset af parforholdet. 78% af mændene i et parforhold siger ofte nej til ting på grund af parforholdet mod 61% af kvinderne. De tre hyppigste grunde til at parforholdet går i stykker er som oftest:

1. At en partner er jaloux (48%)
2. At en partner bestemmer for meget (44%)
3. At en partner ikke har styr på økonomien (35%)

Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg gøre mig selv gældsfri og dele ud af resten. Penge man vinder er til for at gøre livet sødere for sig selv og sine nærmeste. Det er som at få et gavekort til Verden så om man investerer i oplevelser eller materielle ting må være op til den enkelte – mand, eller kvinde.

Og nej, jeg tror ikke at kvinder er mere grådige end mænd – børn derimod, drenge eller piger.. DE ER GRÅDIGE 🙂

Sponsoreret af Keno.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De Tre Børnebud