Intelligens

Mit 10. Halvmarathon

10HMWee! Så kom jeg op på det magiske tocifrede antal halvmarathons – wow! Tænk at jeg siden december 2015 nu har løbet 10x22k. Det er jeg sq ret stolt af. Mit 10. af slagsen blev en ren drøm af en tur, med solen i nakken og ansigtet løb jeg for første gang i shorts. Det lyder måske fjollet at nævne, men når man har løbet med tights/shorts/lange strømper i uanede tid, er det helt befriende “kun” at løbe med et par shorts. Jeg har INGEN stop undervejs, som i INGEN! Fanme en vild følelse og det var skønt at løbe rundt om Utterslev mose og de små frie stier bag Høje Gladsaxe. Min puls og kadence var helt optimal og for første gang nogensinde løb jeg længere end de 22k (halvmarathon = 21.5k) som jeg ellers kæmper mig over. Jeg endte med at løbe 23.6k hvilket er ny personlig rekord – sådan!
RUTE Det ser lidt vildt ud, hvor stort et område man dækker når man løber 22k, og så løb jeg ovenikøbet to gange rundt om Utterslev mose.. husk at du kan trykke på billedet for at se ruten i billeder via Polar – ret fedt faktisk!
GRAFTjek lige den grønne graf, kadencen, nærmest HELT lige 🙂
LAPSJeg er ret så stolt af disse tal, især i sektion 4 hvor jeg har løbet 15k og løber fra 15-20k med en gennemsnitlig puls på 138 – det fanme optur når man lige er blevet 40 🙂
RECOVERYNu kan jeg nyde et par dejlige solskinsdage med Tøserne over Kristi Himmelfartsdag indtil i starten af næste uge hvor løbeskoene igen skal findes frem..
NikeLunarglide6VoltJeg løb mit 10. halvmarathon i mine Nike Lunarglide 6 Volt, og det er med stolthed at kunne skrive at jeg nu kun har to par sko tilbage der skal igennem halvmarathon testen. Skoen var som altid skøn, DOG kunne jeg mærke lidt trykken de sidste 3k på venstre storetå, men dette kunne også sagtens skyldes at jeg løb med helt nye sokker.. tak fordi du læser med, jeg håber at kunne inspirere dig til at løbe en lille tur engang i mellem og HUSK at den største sejr er at få tøjet på – ikke hvor langt du løber 🙂

Har du lyst til at læse om mine tidligere løb kan du gøre det her: 1HM2HM3HM4HM5HM6HM7HM8HM9HM

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

 • Stort tillykke! Hvor er det stærkt løbet! 🙂
  – Hvis jeg må komme med et lille tip til at forøge farten en smule, så vil det være at lave nogle små fartlege under din træning, evt bakkespurt, intervaltræning eller gå på youtube og søg efter fx. Sage Canaday, som løber 2:16 på marathondistancen, han har forskellige tips til hvordan man forbedrer sig på diverse distancer.

  Fortsat held og lykke med træningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ardi,

   tak for din fine kommentar. Og super fornemt med den inspirerende peptalk og henvisning til links og idéer. Det takker jeg MANGE gange for og tak for interessen 🙂

   Bedste hilsner

   Martin Veltz

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Intelligens