Empati

Kreativitet

KreativitetKreativitet er, som Albert Einstein beskrev det, intelligens der har det sjovt. Den måde at anskue kreativitet på elsker jeg. Mange gange føler jeg netop at kreativitet bliver sat i samme bås som hippie, hipster og tegne-, klippe-, klistre-gal og det føler jeg på ingen måde er korrekt. Kreativitet ligger i din dna og det har intet med dit ydre at gøre, eller dine fysiske evner med en Mac, blyant, saks eller limstift at gøre.

Når det er sagt, så har jeg altid følt mig kreativ. Både som menneske og som sjæl. Jeg har mange kreative projektet der bare skal UD af min krop, for at jeg kan få ro på mig selv. Dermed ikke sagt at jeg skal være i et kreativt miljø for at trives, for jeg har det inden i mig selv, så på den konto er jeg jo selvforsynende med kreativitet.

Men hvis jeg ex. skal have et arbejde hvor jeg virkelig kan slå mine folder, er det helt essentielt at det miljø jeg befinder mig i, kan stimulere mine kreative sanser. Det kan være alt lige fra en lækker naturlegeplads, til en anderledes detail butik, en tur på Aros, eller den lokale IKEA, det skal stimulere min indre krea.

Nolge miljøer skaber bare suveræn energi og det kan mange gange ses på de mennesker der befinder sig i dette miljø. Hvis man observerer dem, vil man kunne se på dem om de føler sig i trivsel eller ej.. eller som jeg ser det, om de befinder sig i et kreativt miljø hvor deres intelligens har det sjovt.

Jeg vil aldrig gå på kompromis med kreativitet. Det har givet mig ALT i livet og jeg kan ikke leve uden det. Men du behøver ikke at være kreativ af sind for at være mig tæt, for den kreative ildsjæl brænder inden i mig hver dag og så længe den gnist bliver holdt i live af de omgivelser omkring mig, vil jeg altid have det godt, altid have det sjovt, min intelligens, jeg og kreativiteten.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Empati