Mit 9. Halvmarathon

Ansvar

AnsvarAnsvar. Det er et ord man som forældre ikke kan komme uden om. Et ord, der rummer SÅ meget, ikke bare overfor ens egne børn, men også i verdenen omkring os.

For rigtig mange mennesker er ens arbejde en enorm stor del af ens verden og dagligdag. Det er via ens arbejde, at man tjener sine penge, så man kan tage ansvar overfor den verden man lever i. Ikke bare økonomisk, men også socialt via demokrati og velfærd. Man giver penge videre til andre via skat og udviser ansvar og accept overfor den verden og samfund man nu lever i.

En arbejdsplads skal have samme tilgang til sine medarbejdere – nemlig at udvise et ansvar. Ikke bare på det arbejdsmæssige plan men også på det menneskelige, i form af videreuddannelse, dygtiggørelse, udvikling og omsorg. En arbejdsplads med disse egenskaber vil stå længere oprejst end andre, da disse virksomheder hylder de mennesker der er deres daglige hænder og løfter i fællesskab for at tage et overordnet ansvar.

Sådan er en god opvækst også. Hvis man tager ansvar for sine børns opvækst vil de med garanti blive de hænder der passer på dig, når du en dag ikke kan tage ansvar for dig selv. At være ansvarlig, er en brynje man skal være stolt af at kunne bære, ikke bare for omverdenen, men for dine venner, din familie, din elskede og dine børn.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 9. Halvmarathon