De Fire Elementer - 1. Episode: JORD

Lagkage Med Kakaocreme Og Blåbærmarmelade

DSC_1Liva havde været hjemme siden mandag, fordi hun var blevet syg med feber. Heldigvis blev hun helt rask natten til fredag, men da weekenden bød sig til kunne man godt mærke at den store pige manglede noget stimulans efter at have været hjemme i næsten fem dage. Derfor spurgte jeg om hun ikke havde lyst til at lave sin helt egen lagkage. Det ville hun mægtig gerne, den eneste regel skulle være, at hun ville lave det HELE selv – ingen hjælp fra far (næsten da.) Det fik hun selvfølgelig også lov til, udover at vaske alle tingene op, dem fik heldige far nemlig lov til arbejde med – hurra 🙂
DSC_2Liva havde lavet en lækker luftig kakaocreme til de lyse bunde sammen med blåbærmarmeladen, noget hun helt selv havde valgt..
DSC_3Efter at glassuren var blevet hældt på og fordelt, skulle toppen pyntes med Livas helt egen krummel-punte-grej..
DSC_4Tadaa! Ser den ikke bare indbydende ud? Det syntes jeg og jeg lover at den smager godt..
DSC_5Efter at kakaocremen og glassuren var blevet brugt, var der nu kun den svære disciplin – nemlig at sprøjte flødeskum rundt om lagkagen tilbage..
DSC_6Der var HØJ koncentration at spøre i det lille køkken og Liva var selv meget fokuseret under hele processen. Det var en meget stolt far der satte den færdige lagkage ind i køleskabet, så den rigtig kunne sætte sig til kaffen senere 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De Fire Elementer - 1. Episode: JORD