Mit 8. Halvmarathon

Min Stue Med Philips Hue

MinStueMedPhilipsHueJeg har levet side om side med Philips hue i snart fire år nu og jeg elsker det. Se bare på pladsen omkring mit spisebord og hjemmekontor, hvor enorm en forskel det gør sig om lyset er varmt og klassisk, rødligt og hyggeligt eller ren UV nuance, der faktisk er langt mere behageligt for ens øjne end klassisk lys. Man skal lige vende sig til det, men det spiller maks til evt. Netflix eller filmhygge. Når jeg sidder og arbejder elsker jeg det varme rolige lys som dette..
IMG_20160329_194950Og til de sene aftentimer med surfing på nettet, eller kreative skriv holder jeg meget af mit varme rødlige lys, der ser en anelse mere lummert ud på billedet end i natura 🙂
IMG_20160329_194651Og hvis der så skal stenes film, serier eller flow-tv så er det bare om at få aktiveret det blå UV-lys, der holder dine øjne friske uden at blive trætte – that’s true – og kun med Philips hue..
IMG_20160329_194811NB! Dette er IKKE et sposoreret indlæg, men derimod bare mig der som almindelig forbruger er glad for det gear jeg har og bruger i dagligdagen. Tak fordi du læser med 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 8. Halvmarathon