Sponsoreret video: Gillette Fusion Proshield

Familiehygge & Påske-tam-tam

FamilyForeverTænker du det samme som mig? At, det bliver dejligt at kaste sig bagover i puderne og dynerne efter en hektisk uge med Påskeferie, børnene hjemme, og masser af dejlig mad? Så har du det lissom mig.

Forstå mig ret, jeg ELSKER at hygge om gæster og folk jeg elsker, men det er satme også skønt at slappe af og rydde det hele op bagefter. Jeg har for første gang, “officielt”, holdt Påskefrokost for hele familien. Dvs. stå for AL maden og servere den med et smil 🙂

Min kæreste fik faktisk idéen efter at hun i noget tid havde gået og cravet efter tarteletter aka høns i asparges. Og da vi så lavede dem, kom vi til at tale om hvorvidt det var noget man spiste til Påske. Derefter blev vi bare enige om at det var det, så hvorfor ikke bare invitere til Påskefrokost med tarteletter nu hvor vi vidste hvordan de skulle laves. Vi fik også lavet frikadeller og fiskefilet’er så der var pludselig gang i mad-prep’en dagen inden. Vi dækkede et flot bord som du kan se..
DSC_0007.. der var selvfølgelig også karrysild og kryddersild og jeg håber at du har haft en dejlig Påskeferie og nydt de dejlige dage med godt vejr. Og husk at familien altid kommer først, især når sulten er størst 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sponsoreret video: Gillette Fusion Proshield