Mit 7. Halvmarathon

Sponsoreret video: Gillette Fusion Proshield

GilletteDILFGillette blev grundlagt i 1901 af King C. Gillette. Med sådan et navn er man næsten garanteret succes fra starten af og det er da heller ikke gået andet end fremad for firmaet der nok er bedst kendt under sloganet: “The Best A Man Can Get”

Hele mit liv har jeg faktisk brugt Gillettes skrabere og skum når jeg skal barbere mig. Ikke at jeg barberer mig MEGET, men når kanterne på skægget skal rettes til omkring kindbenene og halsen skal være glat og fin, er det rart at vide at man ruller med de bedste – nemlig Gillette! Ja, dette indlæg er sponsoreret, men det er virkelig sandt at jeg aldrig har brugt andet end Gillette, jeg tror ikke engang at jeg ville kunne nævne mere end højst to andre producenter på markedet, hvilket også taler sit tydelige sprog om at være markedsleder og mastodont på markedet for skrabere.

Jeg husker især reklamerne med Tiger Woods, Thierry Henry og ikke mindst en af mine helt store idoler og menneskelige helte – Roger Federer. Det var altså et ret vildt trekløver at samle i én reklamefilm. Og på en måde har dén kampagne bare sat sig dybt i min bevidsthed, uden at den som sådan havde en masse special effekter eller andet larm. Bare nogle cool dudes, med deres cool elegance.

Gillettes seneste video er ikke for folk med sarte sjæle eller tendenser til isninger når neglene bliver skrabet ned af en tavle.. videoen viser nemlig en skraber blive kørt ned af en tavle uden og MED Gillette Fusion Proshield teknologien.. resultatet er ganske overbevisende, se selv – jeg kommer ihvertfald aldrig til at bruge andet, når skægget skal stå skarpt og snorlige..

Indlægget er sponsoreret af Gillette

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 7. Halvmarathon