Min 40-Års Gave

Mit 5. Halvmarathon

MIT5HMFacebook havde informeret mig om at det var en sjælden dag, nemlig den 29. februar og dermed skudår. Derfor blev jeg spurgt – af Facebook – hvad jeg havde tænkt mig at gøre med denne ekstra dag i 2016. Eftersom at jeg på det tidspunkt hvor jeg læste det, allerede havde sat tre maskiner over og tre mere stod i kø, tænkte jeg at jeg nok var dækket ret godt ind. Men da jeg nogle timer senere var færdig med hele det store vaskeshow, var vejret nærmest forførende lækkert til en løbetur. Jeg havde ikke løbet siden mit 4HM hvor jeg virkelig følte jeg var nød til at trække nogle vilde resourcer frem fra nederste skuffe i energikommoden. Denne gang havde jeg lyst til at prøve noget nyt, så derfor lagde jeg ruten om mod supercykelstien og begyndte at løbe ud mod Frederiksberg..
RuteJeg nød den nye rute og det fantastiske vejr. Det var varmt under alle lagene af tøj og mine Nike Air Pegasus 30 løbesko gjorde det virkelig komfortabelt for mig under hele rutens forløb..
GrafSom du kan se på denne graf ved den grønne cadence linje, er det tæt på at være 100% stabilt under hele ruten, de enkelte stop der var, var pga. trafiklys. Efter at være kommet helt ud mod på den anden side af Valby, begyndte jeg at løbe op mod Damhussøen, da jeg aldrig har løbet der før. Det var et smukt syn og solen stod højt og skabte masser af lys og vandspejlinger i vandet. Derefter gik turen hjemad igen, hvor jeg lavede en kæmpe brøler på den mentale skala..
LapsHvis du kigger på No. 4 sektion, så kan du se at jeg løber de kilometer fra 15-20K næsten to minutter langsommere end de forrige, det er som sådan ikke fordi jeg gik kold eller følte at jeg havde dårlige ben, MEN.. jeg kigger på mit Polar M400 ur der bipper for hver km jeg har løbet, og ved 16K tror jeg simpelthen at der har stået 18K!! Tro mig, når man løber og pepper sig selv op konstant, er det en KÆMPE brøler at løbe en hel kilometer hvor man tror man rammer 19K lige om lidt, og når så uret bipper igen står der fanme KUN 17K! Det gjorde helt ufattelig ondt i motivationen og de sidste 5K blev et mareridt af dimensioner. Jeg kom dog hjem i god behold og dermed kunne jeg fejre back-to-back halvmarathons og allerede INDEN marts er gået i gang kan jeg nu sætte kryds ved dén måned i mit nytårsforsæt med at løbe 12 halvmarathons i år – ét hver måned, og ét for hver af de 12 par Nike løbesko som jeg har erhvervet mig (billigt) #shopaholic.
nike-air-pegasus-30-vivid-blueblackvolt-01Disse her, Nike Air Pegasus 30, var et super komfortabelt afbræk kontra mine hjemmevandte Nike Lunarglide 6 løbesko, der ikke har samme marsmellow-agtige afdæmpning men dog en tand mere støtte. Du kan læse om mine andre halvmarathons her: 1HM2HM3HM og 4HM og så kan du se en animeret udgave af den rute jeg løb lige her, hos Polar.

Håber du er blevet inspireret til at røre dig, nyde naturen og komme ud og møde verden med et smil på læben.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min 40-Års Gave