Tillykke Alvadutti

6-Lags-Daim-Bastogne-kage

DSC_0032Da Alva og jeg skulle holde fødselsdage sammen, kunne jeg vælge at lave én kage til børnene og én kage til de voksne, eller.. lave én STOR FED GOVENATOR-STYLE-OVER-THE-TOP-LAGKAGE! Jeg valgte selvfølgelig det sidste, nemlig at lave én stor kage og derfor skulle den også være noget anden end normalt. Sammen med Liva har jeg set en del videoer på bloggen: Den Søde Tand, det er helt vildt så god hun er og hvor nemt det faktisk ser ud. Liva havde lang tid talt om at få noget mere crunch ind i lagkagecremen, og da hun ikke er super glad or makroner i lagkagecremen prøvede jeg denne gang med Livas yndlingsslik Daim. Farmor, der også er glad for lagkage, kan rigtig godt lide LU’s Bastogne kiks, så de skulle også med ind i lagkagecremen.
DSC_0033Derfor blev kagen således: chokoladebund, jordbærmarmelade (DGF Cremet), vanilje lagkagecreme med knuste Bastogne kiks og derefter hakket Daim oven på. Så lys tynd lagkagebund, mere creme og så gentager man bare med chokoladebund osv.
DSC_0034Resultatet blev virkelig godt. Og kagen stod et døgn i køleskab inden den blev serveret med frisk flødeskum tilsat sønderknuste makroner.. yummie, det var virkelig en god kage og en super debut for min 6-lags-Daim-Bastonge-lagkage med makron-flødeskum.
DSC_0040Ja, man må være lidt kreativ i teksten på lagkagen, når man slår en 40-års fødselsdag sammen med en 4-årig: Alva 4.0 / Far 40 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tillykke Alvadutti