Dansettens Store Julebingo

Julemandens Værksted

DSC_0001Det kommer faktisk bag på mig hvert år når der skal pakkes gaver ind. Det virker bare som om at der er MANGE flere pakker til børnene end da jeg selv var dreng. I de gode gamle dage var der enten én stor gave (en X-Wing) eller måske to gaver (en mellemstørrelse Lego ting og en mellemstørrelse Star Wars eller GI. Joe ting.) I dag er det bare den uendelige stime af pakker der bare aldrig holder op med at skulle pakkes ind. Jeg har allerede pakket 10 stk. ind som er i kælderen, og så mangler jeg lige lidt småpakker, som ikke er på billedet som du kan se, men SHIT hvor er der mange gaver altså. Man kommer virkelig i julestemning, men måske er det i overkanten. Jeg vil rose de mange legetøjsproducenter for at være blevet meget bedre til at producere gaver og især gaveæsker der signalerer monster value for money. Man kan sagtens finde tre enorme gaver for eks. kr. 500,- og dét kunne man altså ikke dengang jeg var dreng. Det må være vildt for børnene Juleaften, men jeg kan sagtens forstå hvis mange børn slet ikke kan forstå omfanget af den gaveregn som de kommer ind i når julen for alvor træder i karakter omkring den 23-24-25 hvor mange familier udveksler gaver på kryds og tværs af familiernes konstellationer. Jeg glæder mig til Jul, bestemt, men tror at næste år skal dæmpes en smule ned så der ikke er mere end en 3-4 gaver til hvert barn.. glædelig jul!
DSC_0003Har du nogensinde prøvet at pakke en gave ind med sådan en udfordrende facon..
DSC_0002Her er et lille udsnit af gaverne til Alva.. der står også nogle i kælderen. Nu køber jeg også gaver ind for min mor til tøserne, men alligevel.. fanme en vild fangst som 3-årig.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dansettens Store Julebingo