Nyt Artwork Til Champen

Lillesøster & Storesøster

DSC_0027Når jeg, som forleden aften, pludselig kigger over på tøserne og ser, at de helt af sig selv, har lagt sig op ad hinanden og stener noget Netflix i deres egen lille trygge verden, kan jeg blive noget så varm om hjertet. Det er virkelig fantastisk at se hvordan lillesøster kan finde meget tryghed og nærvær sammen med storesøster. Det må altså være det bedste i hele verden at have en hjerteveninde for livet som man kan dele alt med, altid og altid komme til når man har allermest brug for det. Godt det snart er december så jeg kan hygge om dem endnu mere med god samvittighed, ho, ho, hooo..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt Artwork Til Champen