Oktober Konkurrence: VIND Netflix Årsabonnement

Rasmus Klumps Julestue

AlvaLivaFarMinBio_009Jeg tror nok lige at Alva og Liva havde en super dag forleden ude på Nordisk Film i Valby, da der blev holdt verdenspremiere på den nye danske Rasmus Klump julekalender Rasmus Klumps Julestue. De 24 afsnit, der kan ses fra den 1. december 2015 via Min Bio, har et dejligt mix af kreativitet, bagning, historiefortælling, nisser, eventyr og ikke mindst sang og musik. Alva var totalt i hopla under visningerne af de to afsnit vi så, og ikke mindst Liva var vild med musikken også. Efter vi havde været i biografen, blev vi inviteret på kæmpe Rasmus Klump pandekager bagefter..
AlvaLivaTro på at det var noget som Tøserne satte pris på og der var virkelig gang i aktivitetsniveauet for alle børnene. Da spisningen var nået sit mål, kom den ene af de to hovedpersoner fra julekalenderen, nemlig Malene, ned til os allesammen for at synge et par sange sammen med den anden hovedperson – nemlig Rasmus Klump.
KrammerMinBio_131Eller, skal jeg afsløre at Rasmus Klump faktisk ikke synger, men at Malene synger og siger det hele. Hun gør det virkelig godt. Både som sanger, men i særklasse godt sammen med ungerne og ikke mindst til at binde hele arrangementet sammen på en virkelig hygge måde. Liva var ret så betaget bagefter og blev virkelig glad og stolt over at få en personlig hilsen fra Malene..
LivaMinBio_157Her ser Liva spændt til, mens der skrives en personlig hilsen..
LivaMinBio_158Og det var næsten ikke til at tro, da Malene var færdig med at skrive at det faktisk VAR til Liva. En super dejlig dag for os alle – og jeg kan kun opfordre alle til at fange de dejlige sange den 8. november når de udkommer på Spotify – det skal vi ihvertfald OG så Rasmus Klumps Julestue på Min Bio!

Fotograf: Min Bio

Se flere billeder fra arrangementet her: #RasmusKlumpsJulestue #Julekalender2015 #MinBio

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Kat

    Nå jamen HEJ…så det er dig der er DILF 😀 Ja, sorry min langsomhed…men havde ikke fået sat ordentligt ansigt på dig indtil at dette indlæg dukkede op i min feed med dig og pigerne sammen med Klump og M. Nice. Og HEJ
    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oktober Konkurrence: VIND Netflix Årsabonnement