Vind: Kokkeskole PLUS Gavekort Til Fisketorvet

Fest På Skolen

IMG_20150828_094757Liva havde glæde sig meget til skolens 105-års fødselsdag. Håret var sat og tøjet valgt og vi havde lavet pastasalat som vi kunne have med og spise. Da vi ankom var der kø som til en butik der solgte de nyeste Kanye West sneakers, så heldigvis kunne jeg nogle tricks fra mediebranchen, så vi kom ind på skolens område.. en anelse hurtigere (dårlig stil – I know.)
IMG_20150828_094903Det gik hurtigt op for os alle, at der var MANGE mennesker, rigtig mange endda. Og det blev hurtigt som at være til festival eller på Strøget under karneval. Vi nåede lige at spise vores hjemmelavede pastasalat inden det begyndte at små dryppe og det passede godt for Liva skulle ind og stå i hendes klasses bod med fiskedam.
IMG_20150828_094738Vi kæmpede os igennem legepladsen, hvor der var en sjov bod hvor man kunne kaste med havregrød mod to ansigter – fanme sjovt fundet på..
IMG_20150828_094845Liva nåede frem til klassens fiskedams-bod i tide og delte kassen med Ella, der her hjælper med at finde de præmier, som man kunne fiske sig frem til, SÅ hyggeligt..
IMG_20150828_094722Ellers var kaste-ting-mod-ansigtet temaet ret hot i boderne, som her, hvor der skal kastes med en bold af rene karklude. Det massive opbud af børn og forældre gjorde sit til at det var svært at finde et sted hvor larmen ikke var over 120 db og med mylderet af børn foran og bag i en i en konstant bevægelse, blev det til sidst lidt for hektisk for selv Liva. Vi tog hjem med en god oplevelse i bagagen og så var det ellers på hovedet i seng, for selvom man først skulle møde en lektion senere dagen efter havde vi vist alle brug for lidt ekstra søvn.
IMG_20150828_094825

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind: Kokkeskole PLUS Gavekort Til Fisketorvet