Til Frisøren

Fashionkiller

DSC_0682Der er ikke noget bedre end folk med deres helt egen personlige stil. Liva er i dén grad ved at udvikle sin egen allerede, hvilket er lidt vildt at være vidne til, men at Alva allerede er SÅ bevidst om hvad hun vil have på og især hvad hun IKKE vil have på, kommer en anelse bag på mig. Vi var på legepladsen i 32 graders varme og der var INGEN der kunne lave om på at Alva skulle have sine tykke grå/sorte plet-strømber på til sine slidte sorte løbesko, de sort-hjertede hvide shorts, den røde langærmet trøje med katten med brillerne på og så hendes elskede røde Angry Birds kasket. Også selvom at de andre piger som var på legepladsen var iført sommerkjoler og bare tæer, var der intet der kunne ændre den lille fashionkiller i at stå fast ved sin stil. Jeg er faktisk vild med det – bare det ikke bliver helt ude af kontrol når vi når tween-alderen eller teenagetiden, så er der en far der bliver hurtigt gråhåret.
DSC_0681Den lille fashionkiller på vej op ad rutschebanen..
DSC_0683They see me rollin..DSC_0685They hatin’..
DSC_0686Føler den med kasket på..DSC_0687Tjekker lige de andre pigers style ud på legeren..DSC_0688Men INGEN topper matching-kasket-og-langærmet-trøje-stilen..DSC_0689Jaaa.. det er ikke sådan når man føler sig som Mr. Nummer 1..DSC_0690Også selvom der kan være koldt på fashiontoppen..DSC_0691 Bliver lige stående her og hænger ud med min kat-med-briller-trøje på..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Hehe, det vil jeg da se frem til Myz, især det med at jeg selv ikke kommer til at få grå hår! Tak fordi du læser med – dejligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Myz

    🙂 Hun er en lille nuttet ♥ da jeg var den alder jeg har også haft drengens tøj 🙂 når Alva blev teenagere hun blev meget feminin en smuk pige og du får ikke grå hår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Til Frisøren